Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pa da mogu odlezao bih...
Pa koliko si ga to udario kad ti traži 3500? Da si ga dokrajčio, platio bi samo sahranu.
Živim u mnogo zatucanoj zemlji!
Дејс, шта се нервираш, бре? :)
Moram malo... Pokušavao sam da promenim nešto na bolje! U vrtiću, kafani, na ulici, faksu... Ne ide... Vidim samo blagoteleće poglede! Gubim snagu da se borim... Odlazim, samo još neku godinu! Sreća je tamo gde je dobro!
Мораш мало више да се опустиш. :Р
Реално, опусти се. :) Као што ти рекох, затуцаност је свуда. Можда и за мене и за тебе неко мисли да смо затуцани. На карају крајева, коме се јебе? А што се тиче људи за које ја и ти мислимо да су затуцани, треба научити уживати у њима. :)
taman sam hteo da okacim ovog srbendu kad dzimi uadri lok i sav moj trud pao u vodu
http://img199.imageshack.us/img199/2218/zukorlic1111.jpg
Џими откључавај темуууууууууууууу
Ово неће бити класично јадање, али оно, помало ме скењало, не због мене, већ због глупих људи. Елем, ево данашње ситуације: Нов професор чита имена и прозива. Дошао је до мене, прочитао ми име и презиме и рекао да никад није чуо такво презиме. Кад оно, чује се глас из задње клупе. То је глас будућег Кимија, мафијаша, најјачег у крају и одељењу. Занемаримо то што је глуп и неписмен. ''Он је Хрват!'', рече интелигентни Кими. Та ситуација се већ пар пута десила у мом животу, само су у питању били други мудраци. У тим ситуацијама претио сам шамарима и објашњавао своје чистокрвно динарско порекло. Али шта рећи једном таквом мафијашу као што је Кими. Професор срећом није глуп, па је поштено испљувао дотичног. Ја сам се само благо насмејао.
Provodim po 2 sata na Vuki svakog dana i još nisam imao devojku a imam skoro 16 godina. Tuga
Скупи муда Корнелије, смувај нешто!
Ма ко ће мене. Носим неке ''ленонке за вид'' и у одељењу сам замлата, мислим џаба ми кад имам 2. место из историје, завршену музичку кад сам се лоше поставио у друштву. 2 сам гимназије и имао сам неку комбинацију и та ликуша ми се згадила после 2 месеца. Чемер
Нађеш ново друштво, добро се поставиш, и смуваш нешто. :Д
Ма друштво и није сад проблем, воле они мене него ме често подјебавају. Некад се увредим али то не показујем. Тешко, нисам упознао неку рибу мени примамљиву, ипак се надам да ћу јебати.
ja taman nacrt'o muhameda, a zlikovci zaključali temu!
Ja sam imao 1 iz matematike i arčim!
Али идем ја, усправне главе!
Не знам шта ми би да се жалим некоме. Хвала људи!!
Ja išao u tehničku školu i nisam arčio.
Ko je za to da organizujemo humanitarnu akciju plaćanja kurve Korneliju?