Moram nekom da se izjadam :((

1. Tako, reknide im...:)

2. Murinjo, zameni za veci broj

3. Uroše, zašto kvariš romantiku?! Sad za kaznu po defku na naslovnu! Evo taman da se požalim kako imam samo jednu na naslovnoj za skoro 4 godine na sajtu.

4. Jbg, prošlo me posle Uroševog komentara. Želi te samo za sebe.

5. Ma neudobne su Vučice. :(

6. Kakana nas je tužila, cccc.

7. Sramota, a onda se žale na belu kugu...

8. Da bre! Sad su mi opet ubili želju, i opet se žalim!

9. Nisam ja, majke mi...:)

10. Уместо да се кецамо, дечко гледа утакмицу.

11. Уместо да се кецамо, дечко гледа утакмицу.

Obuci dres njegovog omiljenog kluba pa nasrni na njega, neće smeti da odbije. Doduše, ako ga to osobito popali, priznati seksolozi ko što je Milić Vukašinović bi stavili dobre pare da ti je dečko latentni homoseksualac.

12. Волим да слушам Симпли ред.

13. Волим да слушам Симпли ред.

niko nije savršen

14. Не мари, слушам и Синди тако да се то потире.

15. Nemam pojma ništa !

16. neki dušmanin banov'o auroru, javio izigrava besne gliste i nema ga, bruce 'oće da se penzioniše...kuda ide ovaj svet?

17. Sad ja treba da napišem ali neću jer zbog toga banuju. Inače kosmo kako mi je profesor i onaj njegov biznis?

18. ma dobro, danas kaže sav u frci nešto...sinak mu krenuo u školu, pa on na šljaku, pa u školu , pa u vrtić...ja trebala da odem da vidim kako sredio, al nisam stigla...i to bila na kanarevom, al žurila nešto...a dopisivala se jutros malo i sa aurorom, bez nje mi nešto gluvo ovde...i tako. šta ima kod tebe elek? kako škola? danas ne može da se prođe niz v. stepe, ispit neki kod tebe valjda?

19. Heheh jeste, bio je ispit za jednog dečka i pao je sa 6 metaka. A i oldtajmeri su šibali po gradu oko kališa, verovatno je i to.
    A škola...ne pominji mi je.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.