Moram nekom da se izjadam :((

1. Danas su mi neki ljudi tako mnogo srali, da se jako usrano osećam. Valjda bi bilo lakše ako bi sva ta usrana govnjava razmišljanja izbacila iz sebe, ali mi nešto ne ide. Izgleda da imam opstipaciju po tom pitanju. I tako mi sad sve izgleda i zvuči kao teško sranje. Grozno. :(

2. postavi se za nivo iznad, smorena, ja tako...

što, elek, pa đačko doba najlepše, kako da ti ne pominjem?

3. Udario me je auto i slomio sam butnu kost. Imam šipku veličine nosećeg stuba na onom mostu preko Ade ugrađenu u nogu. Fak jea!

4. id' u kurac...zajebavaš? kako, bre, kad?!

5. Ne znam da l' ću moći, Kozmo... Toliko su mi nasrali i zasrali da koliko god da dignem glavu osećam smrad... :( Valjda će proći... A i tebe nešto nije bilo ovde... Ni Jacke ni Javketa... :/

što, elek, pa đačko doba najlepše, kako da ti ne pominjem?

Jeste tačno, najozbiljnije. :) Šta god da je Elek, proći će. To stalno sebi govorim, jest' da zajebava sto godina, ali ipak prođe.

6. Ložim vas bre ljudi, samo da vidite da vaša muka nije najveća i da uvek može gore.

7. ma ja nemam muku, samo mi nedostaju gorenavedeni...mislim imam komunikaciju sa njima, al fale ovde...
    smorena, ne daj se...

8. Udario me je auto i slomio sam butnu kost. Imam šipku veličine nosećeg stuba na onom mostu preko Ade ugrađenu u nogu. Fak jea!

Haha, malo mi je lakše, Elek. <3 Zapravo, juče mi je mama pala sa stolice dok je brisala prozore i teško nagnječila dupe i slomila prst, brat pao sa stepenica u školi i završio na ušivanju, tatu je uhvatio pajkan kako prelazi na crveno i naplatio mu papreno, a najgore je što mi je pas pobegao (sve juče), i jedna stoka nam se zbog toga smejala u lice i uzviknula da ga više sigurno nećemo videti... To je pored ostalog sranja. :(

9. Eto vidiš da uvek može gore. Zato samo glavu gore.

10. uuuu smorena, al te krenulo...

11. E tog zadnjeg treba opaliti sikirom u potiljak, jebem li mu mamu da mu jebem u pičku. Kod nas u Bosni se glava gubi zbog takvih riječi. IH ŠTO JA NISAM BIO TU DA MU USTA RAZVALIM JEBEM LI MU MAMU DA MU JEBEM!

Smorena ga izjadava.

12. Imam i nekih svojih problema, ali strašno me je pogodilo to za psa. Ja sam u BG trenutno i kad je on pobegao nikog nije bilo u kući duže vreme zbog havarije koja je izbila (valjda je bio gladan jadniček). I posle nam je taj gad (kome smo učinili do besvesti i otpisali dug) rekao kako ga je video kako čeka ispred kapije i pokušao da zamoli komšinicu do nas da mu otvori vrata da ga prebaci preko njenog dvorišta. ONA MU TO NIJE DOZVOLILA, jer joj taj pas izgleda strašno i navodno njena deca previše zveraju u njega preko našeg dvorišta (malo štene) i rekla da je briga šta će sa njim biti. Da batalim činjenicu da su me njena deca gađala jabukama i da se nisam bunila... I onda ga je on ostavio ispred vrata da se izgubi i gledao kako odlazi, a ima stan na deset minuta i lanac za svog psa, i naš mobilni... Nije mogao ni jednu poruku da pošalje. Nemam reči kakvi su ljudi... I onda dođe i 'ladno, bez stida ti to sve ispriča i kaže da će ti kera neko verovatno ukrasti.

Što je najgore od svega, sve ovo je istina. Prosto više nisam znala ni kome da se obratim. Moji nisu tu, drugarica koja je najbliža je otišla kući, ni vas ljudi nema...

13. 06.09.2011

Ето, могу и дефинитивно да га прогласим за најгори дан у свом бедном животу (пто се тиче свакидашњих ствари, смртни случајеви, далеко било, су ван конкуренције).

Чекао сам резултат са факса, ужасан.

Раскинуо сам с девојком. Прва озбиљнија љубав у животу, иначе. Мислио сам да нема веће љубави од наше. Одвојени смо 2 месеца и паф! Приметио сам да није све како треба, али и сам мислио да је пролазно и да ће све бити као пре. Курчина! Још ми је и рекла да се охладила још пре јаче од месец дана, али јој је било жао да ми призна. Направила је паћеника од мене, јеботе, највећег на свету. Изгубио сам понос и начинила је много ствари због којих би требало да је мрзим вечно, а ја је још увек јебено волим, иако знам да је крај!

"Мој живот више нема смисла" је реченица која у овом тренутку итекако добија на смислу.

Плакаћу још мало као рибица, па после ко зна, можда чујете нешто у црној хроници.

14. E tog zadnjeg treba opaliti sikirom u potiljak, jebem li mu mamu da mu jebem u pičku. Kod nas u Bosni se glava gubi zbog takvih riječi. IH ŠTO JA NISAM BIO TU DA MU USTA RAZVALIM JEBEM LI MU MAMU DA MU JEBEM!

Pročitaj i ovo dalje što je uradio. Kad dođem tamo, ja sam mami rekla, i jednom i drugom ću se najebati majke. Ne mogu da verujem kakvi su ljudi. Juče je bila i oluja, ko zna šta je taj psić pretrpeo. A taman sam se vezala za njega, imali smo i drugih frka ove godine, i on nam baš pomogao... Epik Maler.

15. Плакаћу још мало као рибица, па после ко зна, можда чујете нешто у црној хроници.

Nemoj, drži se... Biće teško, ali preguraćeš. Pročitaj i moj post, možda ti bude lakše. I ja sam zaljubljena, i mislim da bi me tako nešto ubilo... Ne znam šta da ti kažem, drži se i ne trudi se da je mrziš. Budi ponosan što je još voliš, to te čini dobrim čovekom, iznad mnogih drugih koji kao nisu ''paćenici''.

I just need a hug. :(

16. Плакаћу још мало као рибица, па после ко зна, можда чујете нешто у црној хроници.

Matori, drzi se brate, jebiga bice jos ljubavi, bice bolji faks, izgleda ovaj dan baksuzan svakom (meni ne). Nemoj da se ubijas bre zbog toga, ima jos da zivis!

I just need a hug. :(

:pruza ruke ka smorenoj da je zagrli:

17. Smorena, imaš PVT.

Ja bih mu pucao u koljena zbog toga, krsta mi.

18. grli Saleta iz sve snage
    evo jedan i za kiflicu

Drž'te se ljudi! I hvala vam za podršku.
    Sad će PVT da se čita. :)

19. Drž'te se ljudi! I hvala vam za podršku.

Uvek :) meni odgovaraj u inbox :*

20. Septembar jebe keve što se bahiluka tiče. Biće još kamaru ovakvijeh dana, pogotovo pred kraj. Ja još čekam.