Moram nekom da se izjadam :((

1. Не знам, шокиран сам, иако наслућујем ово дуго.

Риба је мене јурила ПЕТ јебених месеци, еј ПЕТ месеци, и на крају сам посустао, увукла ми се под кожу. Њена љубав је сплашњавала, а моја расла. Доста се џукачки понела према мени сад пред крај. Без ружних речи и свега, али је било доста лажи и осталих несваривих ситница. Преко свега сам јебено прешао, само у нади да ће бити БОЉЕ!

Ваљда сам барем заслужио искреност, ако ништа више, након свега. Посрала ми се насред фаце кад ми је рекла да није хтела да раскине, јер ме јој је било жао. Играла ми се с осећањима, распорила ми срце и понизила ме је! И поред свега, не могу да се помирим с тим да је крај. Превише ми значи, изван свега овога, а не заслужује да је погледам више. Очајан сам!

2. А закло бих те сад, мајке ми! :)

3. Не знам, шокиран сам, иако наслућујем ово дуго.

Риба је мене јурила ПЕТ јебених месеци, еј ПЕТ месеци, и на крају сам посустао, увукла ми се под кожу. Њена љубав је сплашњавала, а моја расла. Доста се џукачки понела према мени сад пред крај. Без ружних речи и свега, али је било доста лажи и осталих несваривих ситница. Преко свега сам јебено прешао, само у нади да ће бити БОЉЕ!

Ваљда сам барем заслужио искреност, ако ништа више, након свега. Посрала ми се насред фаце кад ми је рекла да није хтела да раскине, јер ме јој је било жао. Играла ми се с осећањима, распорила ми срце и понизила ме је! И поред свега, не могу да се помирим с тим да је крај. Превише ми значи, изван свега овога, а не заслужује да је погледам више. Очајан сам!

Slusaj, jebiga desilo se...
    Sad u inat njoj, budi bolje, ne tuguj.. Razumes.. Jeste da je volis i da ti nedostaje i to...
    Ali nemoj da tugujes ako je ona ispala neiskrena i ako te lagala i driblala.. Za inat njoj budi bolje.. Bas zbog toga sto se igrala sa tvojim osecanjima, nemoj da pomisljas da dizes ruku na sebe nista nece da promeni.. Sem sto ces da budes mrtav.. Ona ce samo da te zaboravi i dzabe ces da oduzimas zivot.. Znaci jebiga, placi kolko mozes, pokusaj da zaboravis napijaj se ali nikako da dizes ruku na sebe...

4. Ma jok sine, skoči pod tramvaj i aupičku materinu.

5. Jebem vas emotivne.

Elektricar onu koja ga ostavi na silu jebe iz sve snage u rc!

(Modovi, nije off topic, nemojte ban dok sam u usponu karijere)

6. Hahaha Sale vidimo se kad dođeš iz banje.

7. Очајан сам!

Ne znam šta bih ja uradila, to je grozno... A da mi to koljemo, kume? :D
    Ma, batali... Malo se pati, ali biće bolje.

Jebem vas emotivne.

Jebemo i mi tebe tak'og. ;) Ajde izmisli još neku goru katastrofu da nas utešiš, ono sa butkom nije bilo dovoljno jako, očito. :)

8. Наравно да нећу да се рокнем. То чисто да дочарам своју душевну беду сад.

Мрзео бих је из дна душе, нашао бих бољу рибу (реално, нема шансе) и све јој то нагуравао на нос, јер је такав третман и заслужила, али немам снаге за тако нешто.

Немам воље ни за чим. Ево, сад не могу ни да плачем јебено.

Хвала ти, пуно ми значи то што барем неко саосећа са мном.

9. Мрзео бих је из дна душе, нашао бих бољу рибу (реално, нема шансе) и све јој то нагуравао на нос, јер је такав третман и заслужила, али немам снаге за тако нешто.

Oooo, koliko te razumem... Grupni nedostatak motivacije. :)
    Kako ću se krvi napiti tom idiotu od čoveka... Jadan moj kerić...

10. Oćeš gore?

Evo kad sam imao 6 godina oterali su me od kuće koju su zapalili, mesec dana sam spavao pod najlonom, pobili su mi pola familije, a ona druga polovina se razbežala svuda po svetu. Kad sam se konačno skućio negde pojavi se neka nova banda koljača i odvela u grob starijeg burazera koji je tog dana trebao da napuni 18 godina. Ubili su mi i psa i vukli ga po kraju autom dok ga nisu oljuštili ko jabuku.

Oćeš još?

11. Наравно да нећу да се рокнем. То чисто да дочарам своју душевну беду сад.

Мрзео бих је из дна душе, нашао бих бољу рибу (реално, нема шансе) и све јој то нагуравао на нос, јер је такав третман и заслужила, али немам снаге за тако нешто.

Хвала ти, пуно ми значи то што барем неко саосећа са мном.

Sad ce me lepe po transferima...
    Matori, opusti se :) uvek volim kad mogu da pomognem nekome..>
    Ovaj, kazu obicno da prva ljubav zaborava nema... Ja sam bio mnogo zaljubljen u moju prvu devojku, i stvarno sam je voleo mnogo.. Cak zbog nje sam hteo da radim i prijemni i poceo da ucim i sve :)
    Ali odjednom me samo ostavi... I to jebeni dan pre mog rodjendana!!!

Tako da nekim delom se saosecam :)

Znaci kad vratis snagu, nadji neku ribetinu i sve joj natrljaj na nos...

12. sve joj natrljaj na nos...

Kad kaze sve, misli na...

13. Сад сам бацио пеглу, а за цео дан сам појео само сендвичић и испио јогурт.

Биће боље, верујем у то!

Хвала свима, људи! Одох ја у кревет и да покушам још једном да се исплачем.

14. Сад сам бацио пеглу, а за цео дан сам појео само сендвичић и испио јогурт.

Биће боље, верујем у то!

Хвала свима, људи! Одох ја у кревет и да покушам још једном да се исплачем.

Ajd matori, bice bolje. Srecno.

15. E j...zajebi, odustajem od vas.

16. Evo kad sam imao 6 godina oterali su me od kuće koju su zapalili, mesec dana sam spavao pod najlonom, pobili su mi pola familije, a ona druga polovina se razbežala svuda po svetu. Kad sam se konačno skućio negde pojavi se neka nova banda koljača i odvela u grob starijeg burazera koji je tog dana trebao da napuni 18 godina. Ubili su mi i psa i vukli ga po kraju autom dok ga nisu oljuštili ko jabuku.

Elek, hvala, ti si, iako to možda ne misliš tako, jedna duša od čoveka! Prava mica! Smejte se, ali meni je lakše sad. :) Da ne patetišem još više, retko to radim, ali eto sad me strefilo teško i kad nemaš kome u stvarnosti tu ste vi. :)

17. E da, mene boli desna ruka (ne nisam preforsirao odlicno sam uvedzban!) kad malo vise savijem ili kad pokusam raditi sklekove, nije prvi put, a boli KO KONJ!

18. mene boli desna ruka

Izvinjavam se što sam protumačila tako kako sam protumačila. :)
    Proći će to samo od sebe. Možda neka blaža neuralgija, ali imaš temu za zdravstvene tegobe. ;)

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.