Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Od ovog elekovog posta viš' ne postujem ovde... barem nekoliko strana dok se ne izgube strane.
otkako sam upisao faks postao sam mnogo mrzovoljan i nervozan, mada mi dobro ide...
E da, mene boli desna ruka
Ja sam svoju slomila...
Pa kako izzie?
Stavila sam viklere na glavu i boli me glava, ali bar imam besplatan fejs lifting.
NMF, sve će ti to prikane biti pičkin dim za 2-3 meseca. Do tada stisni zube i ne budi pizda.
Prošao slično.
Treba ti neko društvo u blizini da te ubije od zajebancije. Da se iznerviraš do jaja, pukneš i od muke kreneš samog sebe da zajebavaš kakav si rogonja. Nema bolje stvari, veruj mi.
Aj sve najbolje!
http://www.youtube.com/watch?v=UeMTJtfMP88
Jebem se sa nekom papirologijom na nekom projektu sa Portugalcima, i to toliko gadno da liči na seks tipa sa tri retardirane šimejlčine od 120 kila mišića, koje su dlakave kao jeti, koje imaju SIDU i kurčinu kao u Lex Stila. Jebem ti portugalsku birokratiju, kad dođem kući u Bosnu idem da izljubim prvu šalterušu na koju naletim, makar bila brkata baba alkoholičarka.
Ja počeo sinoć terapiju ali oni su emotivci pa ne smeju.
Nema od ramena za plakanje ništa! Nema onoga "ma naći ćeš bolju, ma ima još pičaka ko salate", nema bre! Sledeći put ne budi rogonja, sve skreši u brk! Lepo je meni rekao pijani kum, pre ženidbe prebij ženu, onako bez razloga, pa ako i onda bude htela da se uda za tebe, onda je dobra!
Feminiskinje kuš! :)
odo da se banujem, moram ucit, nemojte me vracat
Pa kako izzie?