Moram nekom da se izjadam :((

1. Покушавам да будем смешна. Не иде ми, контам.
    Ево да се изјадам да се овде прељева још више него пре два месеца. Толико.

2. Мени нешто причаш, срце...

3. Džankane aj u paket vinjaka da nećeš jebati lololo

4. Нисам ни покушавао лололо, јер сам под утицајем пакета истог хаха

5. Тако треба Елек, сад Нем0 види прилику да добије пола пакле вињака па ће да се кресне с њим. Лепо што намешташ ортаку крес олололо

6. Ал сте луди, ево још 2 дл и спреман сам дударим да ме банују, каки курац жене и то

7. Nemoj si čka, ko će da mi komentariše defke lololo

8. Е, мојне да спемујете, нате да могу да нас банују због тога, начи реко ми Станкела.

9. Ja idem do Banije svejedno za koji dan.

10. Спемовање на морам да се изјадам? Па овде баш прељева, баш баш. Е мој Данко, није ни чудо што пијеш...

11. Ajaja koko džambo ajaje

12. Ne znam di mi je konfjukter sačuvo pesmu koju sam snimila!Ne mogu da je nađem.Blenta.

13. Виђе на срч.
    Улетела ми рода у око, изби.

14. Ajaja koko džambo ajaje

15. Imam neke čudnovate gasove. Nikako da se isprdim k'o čo'ek.

I da, bivša pička mi napravila neke uroke, kletve, ima da joj polomim kičmu kad je vidim.
    Prije par sati me neka ciganka startova uklizom tipa s leđa i zapitala za pola marke, ja se okrenuh a ona ganculja reče: 'IJOOOOOOJ' i pade u nesvijest. Kad se pridigla kaže SIN MOJ, NEMO TI MENI PARE DAVAŠ, IDI ODŽU, IDI POPU, UKLELO TE NEŠTO KUKU MENE! ĐELEM, ĐELEM, ČAVALE, MALADILEM BAHTALE ROMENSA! Misim, nije to rekla al' je izbrbljala nešto na cigojnerskom. E sad... Tolko lijep nisam da ciganke padaju u nesvjest kad me vide. A nisam ni toliko ružan da ciganske padaju u nesvijest kad me vide. A da su cigani gadljivi na pare baš i nisu. A ova je odbila da uzme maron zato što sam IJAO KUKU MENE GRDNOG uklet. A meni je zadnje dvije godine život kurčina. Ako nisam pijan onda sam trijezan. Katastrofa. Imam jednog pajdu ćiribu, ćiriba, bace te tarote, pitaću njega za mišljenje. A ta bivša me proklela kad sam joj rek'o da me smara i da ne želim više da je gledam na svom prekrasnom kurcu.

Amin!

16. Osecam se.

na šta tačno?

17. Boli me vrat, boli me glava, bole me noge, sjebao sam nokat, bole me ruke, bole me leđa, boli me stomak, bole me jebena kolena, sve me jebeno boli!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.