Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Boli me mali prst na desnoj ruci leve noge.
:)
Ја сам пука' ноћас потпуно.
Како ми је добро, брате....... Не могу спемоват по дефиницијама и кењат унаоколо, а радо бих, па серем људима по статусима, није лако у данашње вријеме, није.
Osecam se kao zver, koja se odvalila kao kanta
evo, i ja iz grada, maloprije
Znaci u potpunosti me razumes?:))
ofkors ;
I mene lololo
bole me palcevi obe noge (duze vreme) boli me zglob, i boli me motka sto me sve to boli :P
Jes, nisam jedina!
felerična si bre... Neće niki da te uZne :D
Dejs, zvučiš kao moja baba sada, to mi priča ceo život :D
Diplomski! diplomski! Kako?
prs'o sam k'o jebena lajsna
nači Filozofe što si stavio Mihu navatar, a nisi stavio kuma Stankelu! To ti je veliki propus, Miha ne zna da gleda na sat tipa Rolex, a Stankela ima stila brate vrste elita. Neveruem da si takav čoek, stavi kumaru!
jos jedan dan mrmota
Мислим да сам провалио ко је крив за сјебавање сајта. И како нисам срећан због тога што сам сазнао, пре бих да се изјадам него да се похвалим. А одговор је очигледан. Или Џими, или Јелена Тинска.
http://vukajlija.com/forum/teme/28253-kraj-vukajlije-nema-vise-gotovo?strana=1
Данкан гледа у пасуљ и објашњава на више нивоа!
А да, да се изјадам. Имам нешто да преводим, а мрзи ме.
Buše, seku, lupaju tandrču... Svaki dan ceo dan!
Imam najvredniji komšiluk na planeti!
Kakva nedelja, kakav svetac, koje pičke materine, nema odmora! Jok!
Dumre čovek, ništa drugo. :(
Ja da se izjadam da se polako ali sigurno pretvaram u Milka čokoladu, pojela sam 4 od jutros i nastavljam... E da, ruka me boli, majkujojjebem...