Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е, нашо сам ваку катану кацам био преко, начи није била ни 10-15 јура, ал сам се плашио да је носим преко границе.
Obrisaše mi defku, prvi put u poslednjih tisuć godina kolko pamtim. Kme.
Nikako da mi odaberu poster, a to mi je životna želja. Kme.
Pušim Auru lajt.
Duvan ko duvan i nije tako loš. Čak, štaviše, odličan je. Odgovara mi ukus. Al' zato miris!
JEBOTE, PA SMRDI NA CRKOTINU NEKU JEBOTE! MOŠUSNO GOVEČE U FAZI POODMAKLOG RASPADANJA! Komplet soba mi kandiše na spaljeno govno.
U prvi mah sam mislio da ja smrdim, al' tuširah se, pa nema pola sata. I kad sam obratio pažnju skontam da je Aura. Pih, a taman sam htio počet' kupovati.
EDIT:
I što duže pušim ovaj cigar to je smrad jači. Sada podsjeća na zbor na Ozrenu i na miris Mandinih četnika pod šatorom Ćane i Kukija.
Stej tjund!
Сколе, што не пређеш на Ван Неллета?? Феноменалан је, мирише на суве шљиве, јебем 4 пута више откад га купујем...
Nele jebe kevu, samo ne mogu da postignem da namotam toliko škija koliko mogu da ispurnjam.
Nele jebe kevu, samo ne mogu da postignem da namotam toliko škija koliko mogu da ispurnjam.
Апсолутно тачно. Зато деда узо афтомацку машиницу и геј филтере и зачас смотам. А пушим Нелета ко да нисам пљугу видо у животу.
Zato što sad kupujem Bali Shag white halfzware, utrefio sam da mi je taj vrh. U kombinaciji sa samson papirima daje strašan šmek.
Ovo sa Aurom je bio eksperiment, volim kupit kutiju neke škilje svake sedmice, pa isprobavam svašta nešto.
ja sam pička, ispalio sam ortaka koji je došao iz zemuna do grada da blejimo, a ja se nisam pojavio (doduše iz opravdanog razloga)
ja sam pička, ispalio sam ortaka koji je došao iz zemuna do grada da blejimo, a ja se nisam pojavio (doduše iz opravdanog razloga)
Значи ово је страшно што сам сад прочито боље да нисам.... Какав си ти то човјек?
Jebi ga, meni deda mrcnuo.
Zašto, ooo zašto bacati pare na to kad je mnogo ljepše smotati?
Будало :)) Кад кажем "деда" мислим на себе :)))
Izvini, đede, nisam te prepozn'o :)
Окупо се, субота данас :)
Још и празник шутра.
Јашта, нем0... Свети Стане сутра...
zato što ne znam da smotam lepo pljugu nego mi svaka ispadne ko buksna po navici...
Nećete nikada naučiti ako budete motali na aparate.
Ja sam se mučio jedno pakovanje. Već sljedeće je aj zdravo. Sad ih motam ko mašina.
Ма, ја знам да мотам, али због филтера користим апарат, јбг...