Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Nisam ni sumnjao u tebe :D
Imam slatke muke oko izbornih predmeta:)))
Не могу више да слушам вести.... Само се нервирам... Чујем на вестима да ће Цигани добити бесплатно образовање на факсу, само на основу тога што су Цигани.
Знам да ћу испасти расиста, али морам ово да кажем:
МАМУ ВАМ ЈЕБЕМ ЦИГАНСКУ, ТРЕБА ВАС ПРОТЕРАТИ У КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР, ЗАЈЕДНО САМ ОНИМА КОЈИ ВАМ ДАЈУ ПРАВА!
ПС: Знам да се за ово добија бан, ал нек иде живот.
Дер, дер, Јанкела, ево узми колачич лоло
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/302045_246932582008488_100000752442771_635144_1237828399_n.jpg
Ми са филозофског знамо шта ваља лололо, фала колега.
Jankoviću ja mislim da to čak i ne plaća Srbija nego koznako iz EU. To tako mora. Kao što se nekad šiptarima davalo da imaju najbolje lokacije u svakom gradu za semenkare i poslastičarnice. Jebeš cigane, najmanji problem u ovoj državi.
Експлодирало је из мене, сад ми је лакше.
Колико сам чуо, они ће чак добити и факултет за себе лоло.
Ал то је већ за неку другу тему.
Izjasni se ko Rom, pa ćeš dobiti i ti.
Lol. Srbi su sebi najveći problem.
Малопре сам отишао у цеве да шам и приметио сам да ми се нека гњида попела на курац....
Broj do sto, ne možemo tako gnevni u Evropu, brate dragi.
Jebeš cigane, ovde najbolje smerove još u srednjoj možeš upisati samo na mađarskom jeziku. Subotica. Ali zato imamo mi Srbi neku gimnaziju u Budimpešti, eto i to je džabaka za nas, odeš i živiš tamo, jest da je dno od škole ali kad nju odslužiš ne moraš polagati prijemni za faks lolo
zavrsis gimnaziju u budimpesti i onda prodajes ovde muda za bubrege kao djelic
Trebalo bi. Pogotovo zato što to "pravo" neće koristiti devedeset devet odsto roma (koje će verovatno terati da prosjače i prostituišu se od desete godine, premda imaju drugog izbora), a ti sve njih teraš z koncentracioni logor. Al da, i meni smeta što je po rasnom ključu dodela stipendija. Mislim da bi trebalo ono-siromašan, daj mu, ma od kojih da je.
jeste, da.
edit Batko š'o ti dobra sisa, svaka čast.
A vidi se da sam vežbo, a? I sisu i ovaj zamišljeni pogled ka nordijskim fjordovima...
Opet moram lektorisati: vežbo -> vežbala... Narode, čujte i počujte: BUTTINA SEDI KAD PIŠKI A PIŠE U MUŠKOM RODU. Zato ja kao srpski junak, sa mojim krstom na štitu rašćerujem nečastivog po sajtu. VOIMJA OCA I SINA I SVJATAGO DUHA AMIN!
JESTE, JA SAM ŽENSKO KAO ŠTO LUK KAŽE! LUPAJTE MI PLUSEVE ZBOGRADI VAGINE!!!
http://www.youtube.com/watch?v=dktjVfkeVkQ
Nači, jebo vas Pantela da vas jebo. Smor jebeni.
I jebene šalteruše su me opet danas tucale u zdrav mozak, pizda im materina.
Nači Butina mnogo se jadaš braćela! Samo laganeze.
Čini mi se da si ti tek sad upisao fax... Ako se tako nerviraš oko šalterskih službenica, noćićeš na ovoj temi :D