Moram nekom da se izjadam :((

1. Još malo ću jesti govna ovde, počela su da dobijaju ukus, a onda odoh da se dokažem u nekom drugom sistemu, koji ceni ljudske i moralne vrednosti...

Ja spadam u odliven mozak, ne bih da ti rušim iluzije, ali pogledaj moj prošli post. Gde god da odeš u problemu si, evo zašto - Kad dolaziš vani, oni su jako dobro svesni odakle si i kakva je materijalna situacija na Balkanu, veruj mi. I to veliki procenat zloupotrebljuje, neko na manje uočljuv način, a neko eksplicitnim ucenjivanjem. Svrha ovog mog posta nije da pametujem, nego da prenesem sopstveno iskustvo, jer sam i sam mislio da smo mi sami govna i da je sve najgore kod nas. Razuverio sam se, i počeo da poštujem neke karakteristike koje imaju naši ljudi, a za koje vidiš da ti nedostaju tek kad nisi njima okružen. Npr. ljudi iz moje laboratorije na pauzi igraju igrice i pričaju o poslu, a za ženskom se niko ne okreće. Razgovor sa njima je moguć samo o poslu, o skijanju, o muzičkim festivalima, o kompjuterima i gde je ko platio porez. Malo karikiram, ali šta neće nikad pričati sa tobom je: o pičetini, o napijanju, i sličnim stvarima, što meni kao čojeku Srbinu iz Bosne ne prija baš. Švajcarkinje jesu dobre pičke, ali oni su ipak jedan brdski narod zatvoren, i ne vole strance. Što sam jebao - jebao sam naše ženske iz bivše Jugoslavije, Rumunke i Španjolku, a 0 Švajcarkinja. Dalje, oni će kao najveći seljaci da zaviruju šta si obukao, da procenjuju koliko si para dao i tako. Ako si strvina sa preko 100 kila (kao ja), i to ti je minus: kod žena jer te se boje, a kod muškaraca jer ti zavide. Biti takođe Balkanac, nosi svakodnevno suočavanje sa predrasudama, i takođe te drže na distanci. Takođe vole da drukaju i da ti mere na štopericu kad si došao sa posla, kad si se nasmejao i počešao. Ali da ne serem mnogo, ovde kao dobru prednost vidim sledeće: materijalni aspekt, što možeš da upoznaš ljude iz različitih nacionalnosti i samim tim proširiš vidike, da budeš tolerantniji i liberalniji. Ovo je neko moje mišljenje, moguće da ima ljudi koji se ne bi složili sa mnom.

2. Kad dolaziš vani, oni su jako dobro svesni odakle si i kakva je materijalna situacija na Balkanu, veruj mi. I to veliki procenat zloupotrebljuje

ne znaju svi, samo treba da se maknes malo dalje gde nas nema puno :)

ocigledno nisu ni te predrasude neosnovane

3. Otići ću u ponedeljak i na fer i korektan način zamoliti da mi se kaže zašto sam pao.

To ti je vidiš vrlo dobra ideja, na faksu sam redovno išao na uvid u radove kad padnem, to se isplati na više nivoa.
    - Profesor ili asistent te zapamte, vide da se interesuješ i smatraš da je trebalo da prođeš, prepisivači ne dolaze na uvid. Budi fin i ako ti nije do finoće, isplatiće se, osobito ako posle slušaš još nešto kod istog profesora (postoje i profesori koji vole da si nepristojan i da im govoriš nevaljalo ali ima ih jako malo i ne valja igrati na tu kartu odmah na startu).
    - Asistente obično boli kurac od previše seksa pa često prave greške u pregledanju a i ako ih nema obično možeš da navučeš neki bod, nekad dovoljno da te preturi preko crte. Osim toga, ako dvaput zamalo položiš većina će treći put da te pogura malo.
    - Ako si žensko a profesor i asistenti muškarci, naperjaš se malo i to je skoro uvek prolaz iz cuga.
    - Pod uslovom da im nije gužva i ponude te kafom - prihvati. Mnogo je bolja od one iz automata u holu.

4. 'начи који нелол....цури ми нека мртва гнојчина из ране на колену. Јебено срање не може да се заустави,а кад ми је нога усправно, јебене капљице ми падају свака 3 минута на прсте...

5. bvdlga, posjećuješ li ti neku drugu temu osim ove? :)

6. Брате не питај,ово што сам написао ми је тренутно најмањи проблем! =) А посееећујем, спорцки квиз и тако то...некад се и похвалим кад повалим...

7. al slabo nešto to ostalo.... :)

8. U zadnje vreme sam sav pogubljen u picku materinu.

9. i dalje želim da vratim vreme mesec dana unazad najmanje

10. Mанијак
    i dalje želim da vratim vreme mesec dana unazad najmanje

Da vidiš Poštara opet? :D

11. baš mi bilo lepo..sad mi sve uz kurac bukvalno...

12. Moram da se sisam za koji dan, poceli krajevi da strce.K'o metla izgledam.
    I jedva cekam zahladjenje, da se ne budim vise u lokvi znoja.

13. Evo vam jos.Vec cetiri dana mi je desno inficirano, a bukvalno vidim da mi se povecala dioptrija na njemu za to vreme. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

14. Nisam bio prisutan tom legendarnom događaju, tom trenutku kada je Zezatoru zapampračen trajni. Šmrc.

Jebeš ovo lajferisanje, više ne izlazim iz kuće.

15. Jebiga, Kole, more luck next time. :)

16. U domu zdravlja kazu dimam jako lose rezultate, salju me na neku kliniku, ovi kazu da mi nije nista, i da doktorka kenja itd. Sad u sredu cekam njihove rezultate.
    Rekli mi u domu zdravlja da mi jetra nije u redu, da mizda imam zuticu.
    Blago sam se usro.

Imam ravne tabane.

17. Boli me noga. Jebeno koleno. Dokleee majkumujebem, nisam spavala 2 noći!!!!!!1111111

18. Čitam onu temu Prijavite hejt na svoje definicije i nešto mi mučno. Izdrkavanje i ismejavanje Zezatora koji je kako vidim i trajno banovan, lafovski, nema šta.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.