Moram nekom da se izjadam :((

1. Staviš vatu na neku tacnicu, natopiš je alkoholom, pripališ, staviš vodu u džezvu i skuvaš kafu očas posla. A možeš i ness sa vodom iz bojlera, jaka stvar.

2. Može u u mikro, samo ide mnogo brzo...

3. Nato, kako to objasni čoveku. Cccc. Ako imaš metalni stalak, staviš ga preko te vate da ne bi džezva izgorela i moraš kamenje oko vatrice da staviš da ne bi napravio požar u kući :))) Ili ideš u poslastičarnicu pa naručiš kafu.

4. Kako bi u ratu skuv'o kavu? ccccc

5. Na komadiću trotila, samo moraš malo da odaljiš, da ne progori džezvu ili šta već, pošto kada je zapaljen trotil gori slično acetilenskom breneru.
    Naravno da neće eksplodirati...za to je ipak potrebna inicijalna kapisla, vatra sa upaljača ili šibice ga samo zapali da gori lagano.

6. Lako se opere džezva, baš imaš pri ruci metalni stalak....

7. Ukratko brate...najbolje da popiješ hladan Nes! :-))))))

8. Možda ga vata gorušica od ladnog?

9. Nek' ne pije nikako.

10. Znam da su ovi moji u ratu kuvali sa dva šrafa ukoliko su u kući gde ima struje. Razjebeš neki kabal, na plavu žicu jedan šraf na smeđu drugi i potopiš ih u vodu pazeći da se ne dodiruju, inače bum. I eto ključale vode očas posla.

11. odo ja u kafanu da ne bi belaj u kuci napravio :)

12. Ta ti je pametna, aj nek je sa srećom.

13. Ustajem u jebena 4 sata ujutro da bih u jebenih 15 do 6 uhvatio bus za jebenu PRAKSU!!123123

Ali na praksi cu da se kupam besplatno :P ololoo

14. Sale ti ove godine završavaš?

15. Не, он ове године иде у Америку на замену студената лолололол

16. Не, он ове године иде у Америку на замену студената лолололол

Kako si zao.

17. Znači on je sad 2. godina čim je podneo zahtev za to? Zašto ja koji kurac sve vreme tripujem da je Sale 3. godina?

18. Dželo brate dobio si Kostića, idi odmori malo.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.