Moram nekom da se izjadam :((

1. Продао душу ђаволу да бих завршио ЕТФ. Осећам се некако празно. Шта ли би рекли ови са Светосавље.цом?

2. Sine ja samo da ti čestitam i da te zamolim za broj tog lika što otkupljuje.

3. Елек:

011/666

4. Реме, ови са Светосавље.цом сигурно имају неку душу на лагеру, за скромну надокнаду.

5. Сто посто, али питање оће ли ми дати. Капирам да ћу да ће најстроже осудити мој чин. А јебига, кад су могли Мејдени за добар штимунг, ваљда могу и ја за факс. Само да не завршим као Коперник. :Д

6. LOLe zauzeto već pola sata. Ima li neko drugi?

7. 066/666 - 666 Елек. Ови немају двојника.

8. Ма може бре Реме, немој да бригаш! Наћићемо ти неку везу, нешто, ако баш буду тврдили пазар! Али неће, ипак си ти то ЗбоГ РаДи леба 'радио!

9. Бог те благословио Енеми.

10. Сутра ми је испит ујутро... а фак.

11. Ja ne kontam zasto ucite. Kopajte.

12. E da, najbolje žene je najteže iskopati.

13. Еј ја желео да копам ал' ме отерали неспособног, рекли су да сам само за факс.

14. рекли су да сам само за факс.

Znaš, i meni su rekli jednom nešto slično. Ali ne za mene, nego za moje dojke. I ne za faks, nego za erotsku masažu.

15. Meni su rekli da necu nikada da se udam :( A udacu se, nekada, valjda :)

16. Ako pečeš paprike i spremaš ajvar kako kažeš... čekaj ko ti je to rekao ? Mrzitelj paprike ?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.