Moram nekom da se izjadam :((

1. da, i ajvara :) Sada mi je rekao i škocimis :(

2. Mislim ja ću se ubiti jebeno, jebem ti msrdljive definicije i svoje msrdljivo autorstvo.

3. Realno, ostajes usedelica.

4. Прегледао сам 60 страна постера. Дао сам један плус.

5. I Peškirić. Niko te ne voli.

6. Hvala Škočimišu, shvatila sam, ostacu usedelica :)

7. E sada vec verujem da necu :D

8. Eto, metnula avatar i saćeš se udaš.

9. Turila sam paprike, sada cu da prodjem glat :D

10. A da si turila svoje noge kraj šporeta dok spremaš ajvar prošla bi još bolje. Ajde, da vidimo i to.

11. xaxaxa, to je ipak za facebook

12. Papriko, brak je precenjen, furaj sexualno slobodne veze.

13. Ajde, papriko, potrudi seeeeee :D

14. Не иде ми се у школу, а морам... Како би се сад напио и наварио да имам са чим. :(

15. Пао социологију поново, нисам се извукао а фак.

16. Primi moje razumevanje Trišo :( Da ti ne linkujem sad svoju predzadnju definiciju ali ta sociologija je takvo jedno neopevano sranje da ne kontam svrhu postojanja uopšte.
    Koji faks?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.