Moram nekom da se izjadam :((

1. Možda nije baš jadanje al' ajd. Situacija od prošle godine. Zove me bivši cimer iz studenjaka a ja tih dana bio nešto u bedaku. Sjebala me neka žeMskinja, mesec dana pre toga popio otkaz na poslu u kući napeto itd. Sve u svemu - crnjak! I pita me lepo čovek šta se radi. A ja tu krenem da nabrajam, da kukumavčim da kenjam ovo-ono dok se nisam setio da priupitam i ja njega šta ima novo. Kadj e čovek mirno rekao "Umrla mi majka!" mogao sam u zemlju da propadnem . Nisam se čak setio ni da izjavim saučešće nego samo reko' "Jebiga...." . Malopre sam imao isti poziv od još jednog starog prijatelja pa se zato setih. Nisam sad u nekom daunu al' mi ni danas nije svejedno zbog toga.

2. čitam najnovije defke. bože sačuvaj. a onda okrenem na treću stranu a tamo:

energija, nemoš savladat istinu (YouCantHandleTheTruth),SoulOfMySoul,Crna Guja, Bruce, Predražinjo

IMA NADE :D

3. модераториииииии бришите гооооооооовна !!!!! не може ни једна дефка да ми има преко 10 оцена...

4. модераториииииии бришите гооооооооовна !!!!! не може ни једна дефка да ми има преко 10 оцена...

+1

5. Иначе, да се изјадам... Малопре сам се истуширао и лоше се обрисао и на мокру буљу обук'о гаће које су се наравно исквасиле... Прво сам мислио да искулирам, али онда кад сам сео за комп, почело оно мокро да ми смета и морао сам да устанем и пресвучем гаће... ШТА САМ ЈА БОГУ ЗГРЕШИО???

6. Don brate, razumem te. Briiiiiiiiiiišiiiiiiiiiiiiiite sraaaaaaaanja!!!!!1112222

7. Hladno u pičku materinu. Dobro veče, tugo. Dobro veče Elektroenergetski sistemi Srbije.

8. Eto vam demokratije. Umesto da ste pustili Legiju da pobije govna petog oktobra i da se grejemo na Ruski gas, sad cvokoćite po stanovima. PRC!

9. То Елек, у раздељак те љубим!

10. Ja sam spremio bukovinu, vi vidite šta ćete lololo

11. Kad ne kupujete kameni ugalj pa ste se navukli na Ruje a ne date za gasovod !

12. Kurca palca će se mojih para više napasati, šuma prema Kelebiji jeftinija od 5 mesečnih rata za gas, ložimo lolo ove zime. Jedino još da nateram domaćina da mrdne guzove.

13. Aurora samo podvikni, da vidiš kako lasa. Ima da pili drva sa ugašenom testerom lololo

14. Nijesam otišao da se izvučem, al' sam zato izvukao nešto bolje.

15. Слушам заразну Come il vento већ двајсосам пута заредом.

16. Hipnos što je to za jedanje ? I drugi su palni na nju :)

17. Није нормално колико је хебено заразно, ето. :)

18. Отишао у шуму данас, да спремим дрва за зиме.
    И све било ок супер, иначе ушјеко 9 метара грабовине.
    И кад сам био близу краја запнем и закочим моторку, ја контао да је ланац унутра негдје запео и ја кренем да отворим моторку.
    Као што сви знамо моторка се закочена не смије отварати јербо може некада нешто пући, ја онако уморан кренем да отворим неће, ја мало јаче и нешто отпаде.
    Сјебем федер који држи кочницу и шраф који служи за затезање ланца.
    Штета- 30 евра.
    Који сам ја баксуз.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.