Moram nekom da se izjadam :((

1. Sledeći put uzmi sikiru.

2. Шта ако пребијем штило?

3. E onda idi u šumu sa vrećom trotila.

4. Отишао у шуму данас, да спремим дрва за зиме.
    И све било ок супер, иначе ушјеко 9 метара грабовине.
    И кад сам био близу краја запнем и закочим моторку, ја контао да је ланац унутра негдје запео и ја кренем да отворим моторку.
    Као што сви знамо моторка се закочена не смије отварати јербо може некада нешто пући, ја онако уморан кренем да отворим неће, ја мало јаче и нешто отпаде.
    Сјебем федер који држи кочницу и шраф који служи за затезање ланца.

Au, jel ga si ga izmislijo! Motorku otkočiš kad povučeš prema sebi štitnik za ruku i nije tačno da se ne smije otvarati kad je zakočena, a šraf moreš sjebati jedino ako ga mlatiš čekićom, jer to je zadnje što se more na motorci sjebati. Razumiješ se u motorke malo bolje od običnog popa.

5. Дрва - пар стотина евра (? можда, не знам)
    Штета на моторној - 30 евра
    Читави прсти - непроцењиво!

Ето једног глупог фазона, на нивоу десетогодишњег детета, у нади да ће те подстаћи да се не нервираш.

6. Ликит се издрала на мене јер сам јој коментарисао пост...

7. Шалабајзер не рисееееее....

У питању је ова моторна тестера
    http://car-hus.pl/obrazki/husqvarna/HQV%20440%20miniatura.jpg

И не знам да ли си упућен, погледај гдје се кочница налази а и погледај гдје се налази овај шраф за скидање поклопца( који се одврће ручно). Ново чудо технике.
    Да моторка се кочи када се повуче кочница према себи, погледај лома видјећеш да нисам то ништа помињао, закочила се случајно.
    ДА ДА. ЈА САМ ШУМАР, ИМАШ НЕШТО НА ТО ДА КАЖЕШ.

П.С. шфраф за шпаноњае ланца је овај мали колутић на слици погледај, и да и он је пластични, потражи на нету око ове моторке па ћеш да видиш.

ШТО МЕ САД ТЈЕРАШ ДА ИДЕМ СЛИКАТ ДРВА ШТО САМ ИЗРЕЗО, ШТООО???!!

8. Motorka se OTKOČI kad se povuče kočnica prema sebi, a šraf za španovanje se nalazi ISPOD poklopca, tako da se on ne vidi na slici, a skidanje poklopca je jednostavno i ničim NE MOŽE ugroziti bilo šta na motorci. Ako se zakočila slučajno, to može biti samo zato što ti se zaglavila u drvetu ( tokom pilanja pod određenim uglom ono prepilano se stisne i motorka gubi snagu rezanja i zaustavlja lanac ), pa ti je čupajući spao lanac na dijelu koji se nalazi ispod poklopca, a to se riješi lako, skidanjem poklopca, nabacivanjem lanca i ponovnim španovanjem istog. POPE!

9. Шалабајзеру, ја рукујем са моторком, ја сам избосне, ајд дођи у Дервенту да пиламо дрва, видим упућен си у посо, може?

Иначе стварно ми је ово горе пукло, и даље требам платити 30 евра.

10. Aj nek ti bude, da se ne prepiremo. :)

Nego, nemam vremena za Derventu, aj ti dođi u Šipovo, ima dobre šume u Vranićima, da te dežavu safata, pa ćemo obarati zajedno!

11. Ајд готива, наврнем некад.
    Иначе родом из Какња, па тамо некад пичим, налетићу, скоро па је и успут.

12. Kupi Stihl 070, jebeš ta plastična govna.

13. Елек ипак идем да шјечем дрва, а не да убијам змајеве.

14. upravo dođoh iz grada u rodno mi selo ololo.pazi trip:
    spuštam se svojim autom niz nadvožnjak, onako,nagazio malo, oko 70 najviše, ulazim u nseljeno mesto,kad iza mene crvna bembara prozuji i preteče me. garant išla preko 100,možda i 110.il jače,jebemliga,završio sam dobar skank i do jaja mi bilo tad. počeo sam da se nerviram,jebote,kreten vozi ko lud, zuuuuuum!šta dizgubi kontrolu il tako nešto. ode on,ostavi mene iza bogaoca...nailazim posle 5 minuta,kad vidim tog bemvwea parkiranog i pandurska kola pored!hahaha! prolazim pored njih, otvaram prozor i u pokretu derem se NAJVIŠE što mogu: AAAAAAAAAAAAAAAA, OPREEEM! TO BRE! OPREM!MAJMUNE JEDAN DEBILSKI! AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!ĆE VOZŠ BRZO? A ĆEŠ VOZIŠ BRZO! TO BRE MILICIJOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!
    I eo me sada, nasmejan, kuliram,pijem kafu,gledam film i smeškam se....samo cura mi se ne oglašava već neko vreme...počinjem da brinem polako...LOLOLO!

15. I ti se sad jadaš zbog toga što se ona ne javlja ili...? :)

16. То је до јаја, какво јадање.
    Ја помислих да си на крају испушио казну за узнемиравање јавног реда и мира, кад оно међутим ти испушио џокс, ти то нас зајебаваш?

17. zbog radi svega curo,zbog radi svega...

18. КСНА БОГОТАЦ!

19. ET Lolčić
    ih da sam jedan, nego par komaTa. al ovo što napisah je čru,od pre 10 minut najviše.osim onog za curu olololo1

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.