Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Чекај мало јел' си ти ишла на утакмицу Славија против Земуна ?
Smornere, zar nemaš nešto pametnije da radiš, tipa ostavljaš vonabi-anarho-liberalne komentare na b92 i postavljaš slike ničea na fejzbuk profil(jerbo si ti oh takav intelektualni tip)? Nači, idi drkaj na gambijev avatar, a meni se skini s kurca.
brate sad možeš da hasaš cupi iz karibika svaki dan KACI RASNA!
Успео сам да надркам бутину :))
Ричард Лавље Срце је хот. Добра идеја!
Jedino što mrzim u vezi trolovanja je što svaki imbecil za svaku glupost koju prospe može da se vadi na kartu trola. Šta ti to dodje, vajld kard?
Mojne tako, izdrkao si ga toliko puta na isti da si verovatno mentalno urezao svaki piksel u svoju naci lobanju. Da se ne lažemo.
Mrzim, jebeno mrzim svakog smarača koji oseća poriv da bleji u stadu i pun mi je kurac vas sledbenika, klimoglavaca, aminaša i gurguraša. Koji kurac će vam glava, koji?
butt, inboks na fb brzo
Нисам троловао, рекох оно што мислим, опет си пријемник.
Амено!
Да не спемујемо више.
U bre Batino, koliko puta editujes postove, ne mogu da te pohvatam.
Да будемо лепи ?
ja ću te povatati butino kao i svaki put na okupljanjima :*
Uvijek:*
edit :to
edit: je
edit:zato
edit:što necu da pišem nove
edit:postove
edit:jebite se da povatate sami
edit:edit
:trlja glavić:
Ja sam veverica.
JA SAM VEVERICA!
Да си женско био би' ципирипи па би' те питао за неки секс, овако, не знам како да ти помогнем.
Axaxaxxaxaxaxaxxaxax
Nema njemu pomoći, aaa, jok! :))
Ja sam leteća veverica!
Jebeno mi mnogo ladno!
Meni vruće 3:)
Dodzi da me ugrejes :)