Moram nekom da se izjadam :((

1. Izi, kako ti je noga sad?

2. Ovde svi znaju za moju nogu... Onako, biće valjda bolje... :) Hvala. A ti Sale, 'ajde na pvt, nemoj javno majkumu ;)

3. Važno je da je bolje :) Znam da nisi mogla da spavaš od bolova, pa reko' da pitam...

4. Био јуче с другом да сачекам неке торбе на аутобуској, и онда нас тај друг испали и оде да јебе а ми да разносимо торбе његовој родбини по граду. Ухватила нас киша, покисао до голе коже, смрзо сам се као пичка јер сам обукао само дукс. Онда онако мокри загинули код другара у стану, у осам ујутру дошао у собу, легао да спавам ал јебени мајстор ми све време бургијао над главом. Сад ми се више не спава, боли ме глава, боле ме леђа а данас идем кући па морам још три сата да се кочим у аутобусу са све гипсом.

5. Теби смешно...

6. Ња, пусти га, то је електричар, ко зна чему се смеје х)

7. HAHAHAHAHAHAHAHA vidi ga ovaj sa ukrštenim očima!

8. Лолол, Електричару, боли ме курац, бар не можеш да ми пуцаш међу очи чарне.

9. Рек'o ми неки дупли да сам равна к'o Војводина :( Пуј пуј НЕМАЧУ ПОЈМА!

10. Ма шта он зна, он је дупли...

11. Enemy otkud ti znaš, da nisi VIDEO lololo

12. Тај није чуо за Фрушку Гору, и Вршачке планине.

13. Treba mi još 20 maraka da zaradim 15 maraka a ne znam okle da ih iskopam!

14. Нема ту ја шта да гледам, рече Домина да је дупли, ја само кажем да он нема појма јер је неки дупли, не говорим о њеним равнинама и кривинама, јер она је (ваљда) дама а о дамама се тако не прича!

А и ти Елек, погледај ово - Х. То је чиста мета, значи ја без грешке погађам, конташ? х))

15. Da, da, jebo 15 maraka...

Mora se zarađivati u svakoj situaciji. Čim imaš priliku za zaradu - iskoristi je.

16. Opet trebam da ustajem u 4 sata da bih isao na praksu! Jebem li ti ribarsku banju i praksu i sve u kurac!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.