Moram nekom da se izjadam :((

1. Многоооо ми је зхао због Данканове екипе :( Ево отказ цху дати! Из протеста! И Зокееуа се одрицхем!

2. Не одрицхи се Зоееуа не знасх схта цхинисх!

3. Домина

Многоооо ми је зхао због Данканове екипе :( Ево отказ цху дати! Из протеста! И Зокееуа се одрицхем!

Да ниси љубитељ Гоција и Жаре, можда се не бих одљутијо. Вако, морам :(. Пани ми на груди...

4. Бабилон дем тиф мај хрб.

5. Kako mi se ne pali TA peć posle ponoći. :( Jebem ti hladnoću usred oktobra!

6. Gladna sam a mrzi me da ustanem da jedem.

7. izzie, ja sad jedem...kako ti ljubav?

8. kosmo, mogu malo s tobom? :) ljubav je dobra konačno dobro :)) kako je kod tebe?

9. izvoli, posluži se...imam i neku slaninicu u frižideru, da odem da donesem?
    za ljubav mi je drago, samo nek je to dobro, za ostalo ćemo lako...

10. Jooooj sestro 'de me nađe :))) samo donesi :) vala baš, sve će se ostalo lako..

11. evo donela i seckam...lepa prošarana onako...

12. kuvam najgoru kafu sebi na svijet -.- i tako je od kad je kuvam sebi... svima skuvam divnu a meni je šit... -.- časti mi poluđe me to -.-

13. Можда ти кажу да је дивна да те не би увредили? :Р

14. ne -.- stvarno je ok skuvam njima i sama probam kad pitam nekog od društva kakva je i skroz je ok... -.- ali sebi je ne umijem skuvati pa da me pucaš -.-

15. kosmopolita
    evo donela i seckam...lepa prošarana onako...

Dužnik sam ti ženo!

16. Džezva ključale vode i tri kašičice kafe, ne vidim problem.Nego je problem što sam ja jedna neopevana konjina koja nepotrebno paniči, sam sam sebe oborio jebo me pojas da me jebo.I gašenje na početku.I propuštanje.I šuntavo manevrisanje.Oooo Klintone!(sam bi sebe za dupe ujeo da mogu)

17. ima zaper sutra ispit vrste srednje tezak...dermato i venerologia neveruem, kakve veze planete i medecina...nie spremio zaper ali dae sve od sebe! ljubac ko rusia!

18. pokidaćeš ti tamo, zapata...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.