Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ispušila sam ga za izborne predmete koje sam htela zbog preklapanja časova. Sada ću ići na neko govno tipa albanska književnost ili njegoševska poetika. Mislem, naližu mi se pičke.
Zasto je ovako seksi veterinar nezaposlen...mislim sad bi ja kao trebao javljati se na konkurse za posao ?! Mislim oni ce biti na dobitku kad me zaposle oni treba mene da mole!
Koji sam jebeni baksuz. Zapušio mi se odžak, i kako sad da ložim, a odžačar nedostupan.
Zovi komsiju nekog...
Zasto je ovako seksi veterinar nezaposlen...mislim sad bi ja kao trebao javljati se na konkurse za posao ?! Mislim oni ce biti na dobitku kad me zaposle oni treba mene da mole!
Dizi kredit,otvaraj radnju,dolazim ja da ti radim kao tehnicar,sve musterije kazu da sam dobar...:D
Za početak, skini paučinu.
Hahaha, mislila sam na pravi odžak. Baš tebe briga što ja cvokoćem.
Isprskao sam tastaturu sa spermom.
Što se žališ na to ? Znači da si plodan prskač spreman za žensko.
Možda nije svojom. :)
Ustao in d madafaka 4 sata jutros da bih isao na praksu u banju.. U autobusu sam se guro sa radnicima iz banje i stojao sam jebeni ceo put do tamo, sat vremena otprilike, ali stojo sam iza dobre picke ololo..
Prao sam kiper kiper i sve ruku ispekao jebale ih pariske snicle!!!
Ali sam zato mnogo dobro jeo...
Neko obrisao Plee!
Kad se nisam šlogirao jutros kad to videh!
Obrisan još pre 4 dana.
Živeo sam u blaženstvu 4 dana duže...
Ostavio me decxko.
Zashto decxko? Zashto?
Koji je kliše kad drugi kažu "nismo jedno za drugo", ali zaista ume da bude tako. Možda zato što smo imali pretpostavke jedno o drugom i pre nego što smo se upoznali, pretpostavljam da je zato najviše.
Što bi rekli na selu: dobila je šimiku u bulju.
Treba tu još vežbe, ne može odma čim prsne na žensko da naskoči. Mogao bi recimo penzioneru prvo da prodžara taj zapušen odžak, on je ipak čovek u godinama i ne ide...
Ahah:) Ladno jesam:)))