Moram nekom da se izjadam :((

1. meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni....

Slusaj, pa mozda covek nesto uradi po kuci, a ona nece bas nista, pa mu je to problem. Sto se mene tice, ne palim se na te fore, musko zenski poslovi.

2. Sto se mene tice, ne palim se na te fore, musko zenski poslovi.

Цссс... Док не треба да се помери кауч и да се ископа нешто и да се исцепају дрва. Е, онда се и те како пале на те форе - мушко-женски послови.

3. <div class="quote">Док не треба да се помери кауч и да се ископа нешто и да се исцепају дрва. Е, онда се и те како пале на те форе - мушко-женски послови.</div>.........kako se citira jbt?

Nije tacno. Ja ladno pomeram trosed, a drva ne cepam, grejem se na gas.

4. napises velikim slovima citat tekst koji citiras pa velikim slovima tatic

ma muskarci su nesposobni za zivot...

5. natnat

Meni jutros neko reče na poslu: "Jebote, sad baš razmišljam...ti za ovih 5 godina nikada nisi bila na bolovanju, stvarno čudno"!
    E, zašto imam osećaj da ću sad da se razbolim?

Dušmani! :) Stare čim izađu iz puberteta! Sada sam se i ja iznervirala...
    Mene nerviraju sve moje drugarice koje kukaju na neke staračke probleme, a to im je hronično, jer one su ozbiljne, život je težak, bla, bla... Kako ljudima nije strašno da dve trećine života provedu matori jer nemaju izvesnost da će da umru kada im se pojave umišljene tegobe! Pu! Kukavice! :)

6. napises velikim slovima citat tekst koji citiras pa velikim slovima tatic

ma muskarci su nesposobni za zivot...

hVALA :)

7. I tako ja njoj fino kažem da ne stavlja blanš, da će da sjebe kosu, bolje joj je da se ofarba 2-3 puta nego da sjebe kosu ali ona me ne sluša. I eto joj sad, ispala odvratna boja i vratila je onu staru.

8. Živim u Srbiji. Sa Srbima.

9. Živim u Srbiji. Sa Srbima. Ja sam Srbin. Ja sam strani državljanin...

10. "meni nije jasno zasto muskarci ne prave razliku izmedju termina "SUPRUGA" i "KUCNA POMOCNICA"? to mi nikada nece biti jasno kako su muskarci neki put tako maloumni...."

Ili se poslovi dele na ženske i muške (ona kuva, ja cepam drva) ili se poslovi dele pola pola. Ja stvarno ne vidim neki treći način koji može da opstane, a da jedna strana ne popizdi.
    Ne može ona da kaže "plati letovanje - ti si muško" a da u isto vreme gaji feminizam u kući, nešto kao "svako će sam sebi da kuva i pegla".
    Jebiga, odlučite se šta hoćete.

11. Ceo dan provedoh po nekim bankama, poštama, upravama prihoda...noge me boledu, čekam da dođe žena da spremi nešto da jedemo...valjda neće opet neki suljpa...
    ništa, samo da olakšam sebi malo ovde...

12. Ili se poslovi dele na ženske i muške (ona kuva, ja cepam drva) ili se poslovi dele pola pola. Ja stvarno ne vidim neki treći način koji može da opstane, a da jedna strana ne popizdi.
    Ne može ona da kaže "plati letovanje - ti si muško" a da u isto vreme gaji feminizam u kući, nešto kao "svako će sam sebi da kuva i pegla".

Slazem se, i stvarno mi te zao. Nemas srece u zivotu, sa zenama.

13. ja mrzim podelu na muske i zenske poslove. ako zena radi 8 sati, i muz radi 8 sati, kada dodju kuci, sta se u tipicnoj porodici desava?! muz se izvrdupeci na kaucu i cita novine, a zena pravac kuhinja: kuvanje rucka, pranje sudova. posle peglanje, spremanje, cimanje oko dece itd... pa dobro bre majkevamgasterambezobrazne, ko je tu jaci pol!?!??! ko ima vise snage?!!??!?!

a da ti sledeci put malo razmislis pre nego sto krenes da oplodjavas i zenis devojke? ako ti je ovo vec drugi put da pravis los odabir zivotnog saputnika, onda je problem u tebi, a ne u njima....

14. fala natnat blagoslovena bila! :P

15. Ne vidim problem u podeli poslova na muške i ženske. Jednostavno, svako će da radi ono što mu je lakše.

Ili ćemo iz inata da seckamo luk a žene da cepaju drva, samo da zadovoljimo neku pravdu.

Nemojte da se zajebavamo.

16. Ne vidim problem u podeli poslova na muške i ženske. Jednostavno, svako će da radi ono što mu je lakše.

a vama je najlakse da se izvrdupencite na kaucu, citate novine i kopate nos! cast izuzecima...

17. a da ti sledeci put malo razmislis pre nego sto krenes da oplodjavas i zenis devojke? ako ti je ovo vec drugi put da pravis los odabir zivotnog saputnika, onda je problem u tebi, a ne u njima....

Ja rekoh da sam samo došao da se požalim. Ne trebaju mi saveti koje i sam dobro znam :)
    Inače si ostalo sve u pravu.

18. Aj ne sviraj kurcu.

Čast izuzecima.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.