Moram nekom da se izjadam :((

1. Ću ti dam ja jedan svoj.... Na poklon... awwwwww

2. Je l' sam samo ja sirotinja koja nema dupli? xD

Прави одма' хД

3. Ko nema dupli, taj nije uspeo u životu!!!!!1123 iks de

4. Ma koj' će mi... :) Ne biste ni skontali da nisam ja... B) Provalili biste me odma... Prosto... Zračim neobaveštenošću. :)

5. Ja nemam dupli. Eto, opet se jadam!

6. Koštunice, ti li si? :)

7. Koštunice, ti li si? :)

Ja sam pravi ženski Koštunica, ololololo... Skontala sam da više nema predloga za odabrane definicije... :) To je za jadanje, je l' tako? xD

Ja nemam dupli. Eto, opet se jadam!

Ni ja nemam dupli! Eto, nisam sama. :)
    http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617

8. Elečeeeee, obrisali su mi kurac :(((((((((

9. Videla saaaam, dušo.... Koja šteta, a imala si tako lep kurac... Nema smisla stvarno... :(

10. Bijo je jako lep, sad sam bez kurca ostala :( Ničija nije do zore gorila :(

11. Za mene ćeš ti uvek imati kurac, pa nek ti ga brisali i sto puta. :*

12. Ja nemam dupli. Eto, opet se jadam!

Није лепо то што лажеш.

Елем, баш је био добар курац, штета што га нема више.

13. Opet banovali Skočka, hahahahah, botina! :D

14. Opet banovali Skočka, hahahahah, botina!

F7U12! Pa kako sad to? Sad sam morala da proverim, i gle stvarno si u pravu... E, svašta... olololo

15. Мис'им, ту сам, Елек гледа неки филм ленштина, па оно, јадајте се. лоло

16. Evo, ja vas sve vrlo pažljivo slušam, usput odmaram uši, pa ne zamerite ako ne čujem dobro. :)

17. Dobiću srčani udar zbog indijske serije Mala nevesta! Ko me je terao da gledam!

18. Kaki mi se, piški mi se i zvaću ga Rašo.

19. Vučica21™
    Dobiću srčani udar zbog indijske serije Mala nevesta! Ko me je terao da gledam!

Вуле, која је серија у питању, кад ја нисам чула за њу? Прићај :)

20. Moram očetkati kerče a nemam više balzama za raščešljavanje.... A veterinarska ne radi, pa sam zvao veterinara da dođe da mi otvori al' je otišao da sudi neku utakmicu, nije lik u gradu uopće....

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.