Tito skuvao svinjsku
Moram očetkati kerče a nemam više balzama za raščešljavanje.... A veterinarska ne radi, pa sam zvao veterinara da dođe da mi otvori al' je otišao da sudi neku utakmicu, nije lik u gradu uopće....
I NA PINKU IMA INDIJARA? Znam da ima na foksu, bila sam se ponadala da će da vrate nindža ratnike... A na pinku veliki brat... Sve lepše od lepšeg.
Škočko, odao si se sad, ili sam ja ženski Koštunica opet pogrešila. :) Možeš da uzmeš običan balzam za kosu, ali ga razblaži toplom vodom ili čajem od kamilice. :)
Ja pink nisam gledala od Bog te pita kad... A, i pravo da ti kažem, mnogo me nervira ona njihova 48 sati svadba, to kad sam gledala, htela sam da povratim...
CITAT Joooj, mica mala... Baš mi žao. Brzo će ti biti bolje, ta akutna stanja jako brzo prolaze, ne brini. :) TACIT Hvala smorena, još muku mučim sa temperaturom i boli me stomak. Iskreno, više nisam siguran da li sam se otrovao il je neki virus. Jedina dobra stvar je što ću da odmorim par dana :)
Okreni pink i videćeš.
Moram očetkati kerče a nemam više balzama za raščešljavanje.... A veterinarska ne radi, pa sam zvao veterinara da dođe da mi otvori al' je otišao da sudi neku utakmicu, nije lik u gradu uopće....
Ja umirem ovde a ti o veterini pričaš. cccc
I NA PINKU IMA INDIJARA? Znam da ima na foksu, bila sam se ponadala da će da vrate nindža ratnike... A na pinku veliki brat... Sve lepše od lepšeg.
Škočko, odao si se sad, ili sam ja ženski Koštunica opet pogrešila. :) Možeš da uzmeš običan balzam za kosu, ali ga razblaži toplom vodom ili čajem od kamilice. :)
I NA PINKU IMA INDIJARA?
+1 гледала бих, ал' цимерка спава :(
Ja pink nisam gledala od Bog te pita kad... A, i pravo da ti kažem, mnogo me nervira ona njihova 48 sati svadba, to kad sam gledala, htela sam da povratim...
Konačno je skontala xD
Sa' ću o'ma da se hvalim na onaj drugi za pohvalu! :)
Чекај мори, зар још приказују 48 сати свадбе? :О
Pa, ne znam stvarno, verovatno... Znaš kakav je Pink... Sve, posebno rijaliti govna puštaju bez pardona... Siluju mozak samo tako....
http://www.youtube.com/watch?v=LjeHL2gO0WI
GOSPODE, SAČUVAJ ME I SAKLONI! O, čemu se... Leba ti masnog, Vuko ovde radi?! Ooooo, idem u WC da se olakšam.
Ne želim da pomislim da pogledam.
Вучице, много ти хвала, ћу погледам, баш да видим. :)
Сморена, знам сестро, кад је то пинк па приказао нешто паметно... :)
U jebote, ova mala nevesta gleda u ogledalo ko aktuelni papa u kukasti krst.
CITAT Joooj, mica mala... Baš mi žao. Brzo će ti biti bolje, ta akutna stanja jako brzo prolaze, ne brini. :) TACIT Hvala smorena, još muku mučim sa temperaturom i boli me stomak. Iskreno, više nisam siguran da li sam se otrovao il je neki virus. Jedina dobra stvar je što ću da odmorim par dana :)
Evo i da se izjadam... Ne znam da citiram.
Pisaću malim slovima, da možeš da skontaš. :) Ti isto samo velika:
citat
kopi/pejst tekst
tatic
(nemoj Tacita, nije on to sve rekao što mu pripisujemo)
Pa, taman malo da odmoriš, ako je virusno, lepo odspavaj, malo čajići i lekići, i bićeš kao nov! :)
Сморена едукује. :)
Smorena teši i edukuje. :)
Kad nema eleka da vam se smeje u lice, ja tešim... Znaš i sama da sam dobra đevojka. :'*
Наравно да јеси. :*
Рекла сам елеку да тражи преименовање теме, ми смо ту једнако као и он, а боље смо тешитељке! :Д