Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Hoću da mrem...
Jedno veče Muri, drugo ti... Ne valja vam to deco. :))
Alo ženska glavo, kafana je na drugom kraju foruma. Ljavaj!
Pričaj Kurde, otvori se.
Omađijan sam....
http://www.youtube.com/watch?v=GTR5NGurWOs
Ću se bacim sa mosta...
Će da se bacimo zajedno.
Ceo kolektiv je tu. Možeš početi...
http://www.kbczvezdara.org/wp-content/uploads/2010/08/kbc-zvezdara-psihijatrija.jpg
Ајд да испаднем фин - Што бре оћеш да се убијеш Курдимире?
Sajt je debelo u kurcu, autori odlaze ili pizde zbog stanja u kojem je sajt i dobijaju trajne banane zbog preseravanja. Sve je više dječurlije, smorim se kad god se ulogujem, a opet se nadam da će nešto da se promijeni. Forum je trulež, da gore ne može. Definicije i postere više ni ne gledam. Svratim samo da vidim da nije neko od starijih autora ostavio neki biser od komentara.
Dodavanjem F(ucked) opcije sajt je dobio na svojoj novčanoj vrijednosti, jer su nagrnuli svi sa fb-a, ali je izgubio na kvalitetu. Pitanje je koliko će ovakva Vukajlija da izdrži. Stvarno prelijeva.
A, da, kad se već jadam, ne znam ni gdje ću da živim od ponedeljka, nisam još izvadio abonentsku i ono, život je lijep, dok ne dođe zima.
Ja ću da vodim evidenciju.
Ahahaha Cakana, pa doktor Stanković je sa neuropsihijatrije. Ko poručen lololo
Skočko idi kod Ciganke.
Žena koju volEm me je duboko ranila...mislim da ću da ripim!
:zapisuje i značajno pogleda Kurda ispod naočara:
Šta kažete? Pričajte dalje kako vas je to povredila?
Idi u hitnu i nikako ne vadi nož, nek služi ko čep, da ne iskrvariš.
Kurde, kupi BRAVO, tamo ti piše kako da izađeš na kraj sa tim.
Kurde jel to ista žena koja je nedavno bila kod tebe u poseti? Mislim poznajem je, pa pitam.
Ako nije, doktor je tu.
A gdje do kurca da nađem ciganku? Našao sma jednu al traži 20€, rek'o sam joj: "Ti meni treba da platiš 20€, 'vaku ljudinu još nijesi okusila!"
Dobro, možda jeste, al' laskam sebi.
Skočko ne da je jebeš, jebo te čopor vukova i vodenički kamen! Da ti skine te mađije, treba neka stara ganštura.
http://vukajlija.com/mangusa/386908
:odlazi da kupi BRAVO:
A taman sam se spremila da ti dam pravi savet.