haaha taj rad :3
:) Акценат на
OK. biram brate, nisam ni ja luda.
НЕ БИРАШ! КУЈО! :Р
Ликит, како такве проблеме износиш у јавност? Није те срамота? Оћеш ти сутра да будеш мајка? Жена, мајка? А краљица? Срамота! Ко те пустио из кујне? Треба да будеш сутра жена мајка краљица, а ти тако? Је л' то данашња омладина?
mišlis kao Ceca?
Да бре! Како се не угледаш мало на њу!?! Разочарала си ме...
ЕНЕМИТРОЛ!
a jebiga, život kucxka, ne gleda gde bije. pu!
Ко бре трол? Није те срамота да тако причаш, сутра треба да будеш жена, мајка, краљица Еддие! Трололо
Слусхај ти девојцхице, има да идесх у праWославну цркWу да се молисцх за опрост од греси!
hihi hi to mi i popa reko kad je doša da sveti vodicu. kaže batali droge i grsi dete, dodji u crkve tamo ima dobrih jebača.
Па практичан и надасве галантан господин, лололо.
Debeliii :)
Lik, trljaj belim lukom! Ili necim drugim.
Империја узвраћа ударац! х))) Прихватам ударац из заседе! Свака час'! х))
to jem. volim kad mi posle znoj miriše na beli luk :3
Mučki, s ledja. :))
Ахахахах, ко Швабо четреспрве! Без објаве рата! х)
Kako ja volim ovu Lik, pa to nije normalno. Toliko te volim da cu da pitam babu za tvoj problem.
mwa mwa, voli i tebe kraljitza :* pitaj, babe su mudre.
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
haaha taj rad :3
:)
Акценат на
OK. biram brate, nisam ni ja luda.
НЕ БИРАШ! КУЈО! :Р
Ликит, како такве проблеме износиш у јавност? Није те срамота? Оћеш ти сутра да будеш мајка? Жена, мајка? А краљица? Срамота! Ко те пустио из кујне? Треба да будеш сутра жена мајка краљица, а ти тако? Је л' то данашња омладина?
mišlis kao Ceca?
Да бре! Како се не угледаш мало на њу!?!
Разочарала си ме...
ЕНЕМИТРОЛ!
a jebiga, život kucxka, ne gleda gde bije. pu!
Ко бре трол? Није те срамота да тако причаш, сутра треба да будеш жена, мајка, краљица Еддие! Трололо
Слусхај ти девојцхице, има да идесх у праWославну цркWу да се молисцх за опрост од греси!
hihi hi to mi i popa reko kad je doša da sveti vodicu. kaže batali droge i grsi dete, dodji u crkve tamo ima dobrih jebača.
Па практичан и надасве галантан господин, лололо.
Debeliii
Lik, trljaj belim lukom! Ili necim drugim.
Debeliii
Империја узвраћа ударац! х)))
Прихватам ударац из заседе! Свака час'! х))
to jem. volim kad mi posle znoj miriše na beli luk :3
Mučki, s ledja. :))
Ахахахах, ко Швабо четреспрве!
Без објаве рата! х)
Kako ja volim ovu Lik, pa to nije normalno. Toliko te volim da cu da pitam babu za tvoj problem.
mwa mwa, voli i tebe kraljitza :* pitaj, babe su mudre.