Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Što je najgore, ja danas nisam učila što je trebalo, pa moram sutra da radim duplo, ali najgore je što stvarno moram jer mi se bliže opasno kolokvijumi. :)
A, i ja sam se totalno rasanila, mada sam danas pravala tri puta u toku dana, pauze za dremku su trajale po sat vremena. olololo Ja nisam normalna. A, pored svega sam strašno hepi. :)
Ја ипак идем да барем покушам да саставим 3 сата сна, ако је то могуће, а сутра поподне очекујем пвт о тој срећи. ;) И срећно са учењем! Љуби Изи :*
Važi. Aj, pali. Ne znam ko je ovde ostao... Elek valjda i Enemi, šta mož' da mi se desi. :)
Ma, idem i ja da gledam Lorda Slaga, mora da je kul. <3 TFS <3
Waka, waka. :*
jaooo žene al smarate. gospode. muka mi od ove teme.
ližigadobro požali se eleku da ti je muka od teme...
http://www.youtube.com/watch?v=PcLne5mUpNk
Bilo na vestima da se i Kinezi polako povlače sa našeg tržišta, kažu, nismo im dovoljno unosni. Ako oni koji otvore desetak i više kineskih za oko sto osamdeset hiljada stanovnika i koji su večito puni tako misle... Pa stvarno da se zapitaš koliko smo jadni i bedni kad nas ni Kinezi neće više. olololo
Nisam zadovoljam svojim gejmerskim životom ... premalo vremena odvajam na igre i kolu
skočimiše, bravo.
Đe su Ella, Aurora, Kosmo....?
Mazi mi se neko žensko biće.
Želim da joj ugađam, da je pazim, da je mazim, da je zovem dragom i da joj kuvam toplu čokoladu sa cimetom i čilijem nakon što joj ušuškam noge u dekicu.
jao, kako sam se jebala.. otekla mi maca... šta da radim? :/
Plakni kamilicom.
Kraj! Nema dalje! :)))
bosiljak za introitus
jao hvala vam na divnim savetima, divni ste :))
mada da probam opet sa jebačinom, fora klin se klinom izbija :3 ?
OL OL OL
Moja mala crnu macu ima...
МУЊИТРОЛ
СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ СЕКС МЈЕТАЛ
♥
kakav trol ludice, ovo su ozbiljni problemi....
ček možda me izi posavatuje :))
То ти је као оно "упала се лечи тренингом". ЈЕБИ ЈОШ! Само не баш СВАКОГ!
лолололол