Moram nekom da se izjadam :((

1. То је зато што је Лик! лол

2. ко Швабо четреспрве!

Jes, seme mu se zatrlo. :))

3. Lik, trljaj belim lukom! Ili necim drugim.

Хахахахаах! Ово је победило! Рекох да се изјадам, ал нема лека за моју тугу. лоло

4. Moram ići vaditi novu ličnu. I normalno umesto u MUP ja sednem za Vukajliju.

5. Napokon sam upisala trecu godinu. Zalim se jer se kajem sto nisam upisala Megatrend, vec jebeni filoloski.

6. Ал мегатренд немеш да блокираш са групом зараслих анархиста.

7. Jes' vala Latinovicu, zaboravih na te cari. A ne bih mogla ni da se druzim sa marksovcima i ostalim organizacijama dece cveca :D

8. Боље се јадај како си запала у креативну декаденцију Пећанчева, не мере се више пипати доле ко човек на твоје дефке.

9. U, gadjamo se opasnim izrazima. Jesam vala, mnogo su mi sranje defke u poslednje vreme. Trazim se, jebem li ga.

10. Argh.

Christians, y u no read bible?

11. Šta je bre ovo, sad ste od jednom svi srećni? Niko da se izjada...

12. Ја сам несрећан, нема ко да ми озује патике, а и треба поћ до кухиње и усут у тањир :/

13. Šta je bre ovo, sad ste od jednom svi srećni? Niko da se izjada...

Деебелаааааааааааааа!

14. Zbog tebe sam i u teretanu krenula!
    Ne mogu više da trpim ove prozivke.

Crnogorski problemi se ne računaju. :)

15. http://2.bp.blogspot.com/-5YjJHliqcmc/TZxEgTshoMI/AAAAAAAAAjE/2uuODas0OPE/s1600/gof21.jpg
    Ја не могу да поднесем чињеницу да личим на овог типаааааааааааха

16. Zbog tebe sam i u teretanu krenula!
    Ne mogu više da trpim ove prozivke.

Ајде па да обарамо руке! х))
    Ја се зезам, знаш ти то :Р

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.