Olololo! Neko da se i smaraču raduje! :) Danas mi jako loše ide konverzacija, olololo. 'Ladno sam jedva sklopila tri smislene rečenice danas. Drugu (koja je bila genijalna opaska) je iznenada prekinuo zvuk kompresora vazduha u plamenom fotometru, tako da je niko nije čuo. Treća je u stvari ponovljena druga, i to je bila cela moja konverzacija danas. Ni ovde mi ne ide bolje. olololo
I know, right! I još je poJenta u tome da nikad toj žemskoj nisam uspela da odgovorim kako treba. Jednostavno se zablokiram, a voli da maltretira. Doduše, trenirala je košarku i mislim da je veće muško od mene sto puta. Trebalo je da joj to kažem. Kad je ponovo sretnem za koju godinu... olololo
Enivej, prilično loša socijalizacija danas je dovela do toga da mogu da žalopojačim. Nema više bezrazložne sreće, jeeej.
Treba i ovima, olololo. Ja i moji smoreni problemi. Što su očajniji, to su smešniji. olololo
Ne, čekaj... Ipak su bile četiri smislene rečenice (ako uračunamo onu jednu koja se ponovila dva puta kao dve). Ne sećam se četvrte, ali znam da je imala smisla. ololo
Неко време нисам баш пратио дешавања и онда налетим на нету на све стране на коментаре чедолога и Вукових ћетника о некаквим ПРЕОКРЕТИМА. ЈЕБОТЕ који култисти, Џим Џонс да их само пожели. Још само кад би до краја следили оне из Храма народа...
Како смо ми најебали...
Pa šta da se radi. Svi ćemo.
Aha, to si rekao i onda kad si me gurnuo s terase na 5. spratu. :))
Па ПРЕЖИВЕЛА СИ!
Јао боже, то ће сад цео живот да ми набија на нос...!
Ajde to i nekako, ali što si mi majku uvredio kad si rekao da je punija, to ti neću oprostiti.
Uništiše nas sudije, majku im jebem!
Sve oni vide majko mila.....
Jao, Kornelije, pa nije to toliko strašno, sem ako si i njegove visine. Onda je već strašno tužno. olololo
Meni su rekli da ličim na Orlanda Bluma pre neku godinu. Olololo, nisam znala šta da kažem. Mislim da je pre za plakanje nego hvalu. xD
Чекам сморену, једва сам је дочекала лоло
Olololo! Neko da se i smaraču raduje! :) Danas mi jako loše ide konverzacija, olololo. 'Ladno sam jedva sklopila tri smislene rečenice danas. Drugu (koja je bila genijalna opaska) je iznenada prekinuo zvuk kompresora vazduha u plamenom fotometru, tako da je niko nije čuo. Treća je u stvari ponovljena druga, i to je bila cela moja konverzacija danas. Ni ovde mi ne ide bolje. olololo
Au, sestro, to je već uvreda.
I know, right! I još je poJenta u tome da nikad toj žemskoj nisam uspela da odgovorim kako treba. Jednostavno se zablokiram, a voli da maltretira. Doduše, trenirala je košarku i mislim da je veće muško od mene sto puta. Trebalo je da joj to kažem. Kad je ponovo sretnem za koju godinu... olololo
Enivej, prilično loša socijalizacija danas je dovela do toga da mogu da žalopojačim. Nema više bezrazložne sreće, jeeej.
Сморена, пређи на пвт ололо треба ми да се смејем малко лоло
Treba i ovima, olololo. Ja i moji smoreni problemi. Što su očajniji, to su smešniji. olololo
Ne, čekaj... Ipak su bile četiri smislene rečenice (ako uračunamo onu jednu koja se ponovila dva puta kao dve). Ne sećam se četvrte, ali znam da je imala smisla. ololo
Baš sam talenat danas, olololo.
Ову песму не могу да избацим из главе:
ДУХ НАШИХ ДЕДОВА
ДОК ЗА НАРОД СРЦЕ БИЈЕ
ЊИХОВИХ СИНОВА
ЖИВИ, ЖИВИ ДУХ СЛОВЕНСКИ
ЖИВЕЋЕ ВЕКОВ'МА
ЗАЛУД ПРЕТИ ПОНОР ПАКЛА
ЗАЛУД ВАТРА ГРОМА
НЕК' СЕ САДА И НАД НАМА
БУРОМ СВЕ РАЗНЕСЕ
СТЕНА ПУЦА, ДУБ СЕ ЛАМА
ЗЕМЉА НЕК' СЕ ТРЕСЕ
МИ СТОЈИМО ПОСТОЈАНО
КАНО КЛИСУРИНЕ
ПРОКЛЕТ БИО ИЗДАЈИЦА
СВОЈЕ ДОМОВИНЕ!
Haha, ja ovo, iz nekih razloga koje mislim da niko ne bi razumeo. :)
Ne smijem gledati ovu završnicu. Riknuće mi čuka.
Неко време нисам баш пратио дешавања и онда налетим на нету на све стране на коментаре чедолога и Вукових ћетника о некаквим ПРЕОКРЕТИМА. ЈЕБОТЕ који култисти, Џим Џонс да их само пожели. Још само кад би до краја следили оне из Храма народа...
Како смо ми најебали...
Odložili mi ispite za sledeći petak bez nekog posebnog razloga. Pfffffff.
Opet me opalila neka melanholija.
http://www.youtube.com/watch?v=ujGOCMgX-eM
AAAAAAAAAAAAAAAAA, U LOŠOJ FORMI SAM....
Drž se skočimišu!
Досаднооо ми је и болеснааа сам.
Дајте неку занимацију.
E, fala kurcu, neko se izjadao, a taman sam htio pisati kako sam najgori i kako se samo ja jadam. Sve nešto super, prezirem vašu sreću.