Moram nekom da se izjadam :((

1. to bi bilo čak i jednostavnije od ove moje situacije ;(

2. Vidro uzmi bre i jebi to i svi problemi nestaće kao rukom odnešeni :)

3. jer je on..imao nešto sa mojom drugaricom

E, Vidro, Vidro... imaš toliko slobodnih Vukajlijaša koji bi ti ljubili štikle od 12cm, a ti juriš polovne momke...

4. ja sam retard.
    retardirani ženski retard.

5. Vidro ako je taj lik imao nešto sa tvojom drugaricom, onda si počela mnogo zajebanu igru u kojoj će teško biti pobednika.

6. jer je on..imao nešto sa mojom drugaricom

Uf, jaka stvar. Šta je tu za jadanje?

7. imaš toliko slobodnih Vukajlijaša koji bi ti ljubili štikle od 12cm, a ti juriš polovne momke.

I da dodam da su ovi sa Vuke manje više neotpakovani.

8. nato, komplikovano je, zbog mog i njenog odnosa, baš ne bi išlo. :/ jbg..

9. Uf, jaka stvar. Šta je tu za jadanje?

Može se dogovoriti sa drugaricom da ga obe nezavisno šibaju viagrom, biće i za jednu i za drugu dosta :)

10. hahaha, brus, moram da primjetim da si posebno duhovit danas. :D

11. Е бре, не може човек ни да се изјада од вас жена... СВУ ПАЖЊУ ПОКУПИСТЕ!

12. Vidro, da mi tebe spojimo sa Skočimišem, a? Svoji ste, a svejedno ti i on visite na ovoj temi najviše, pa se možete zajedno i tešiti. :D Ne verujem da je nešto komplikovan za održavanje, samo bi ga trebalo ishraniti. I jes' malo bandoglav, ali dobra oklagija i sigurna ruka žene mogu da izglade sve bračne nesuglasice. Pitaj ovu moju, bogami k'o da je doktorirala nindžicu lolo Jeste da imam napukle pršljenove, ali se lepo slažemo.

13. Može se dogovoriti sa drugaricom da ga obe nezavisno šibaju viagrom, biće i za jednu i za drugu dosta :)

Trojke u najavi.
    ...A trojke su Đuro šta?

14. Trojke su Đuro zabava :)

Enemi, ko ti drma kafez?

15. МНОГО САМ МРЗОВОЉАН! И све ми смета.

I ja.

16. Ово што Лукс каже јер ти си Видро прека а дао те Бог има те а пошто је Скочко онако робустан и душу дао за ударање не би га сломила кад се разбесниш. Баш мислим да би сте били цакани, вас двоје и пун лифт. Још само да вас скрдимо и ујармимо :Д

17. Да сте мало и мене слушали и тешили а не само Видру, знали би. Али нека, сад је касно. Касно је за све. Не не, у реду је... Нисам ја љут... Можда сам мало повређен, али нека...

18. Evo, dođi sutra kod mene na kafu, pa ćemo da se ispričamo.

19. samo bi ga trebalo ishraniti

Jesi ti svjestan koliko ona Ozrenska baraba može pojesti. Zalihe Burike Faso pojede za doručak, eeeej.

20. Да сте мало и мене слушали и тешили а не само Видру, знали би. Али нека, сад је касно. Касно је за све. Не не, у реду је... Нисам ја љут... Можда сам мало повређен, али нека...

Kaži čika gonzu kakve te muke muče :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.