Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hrabri napad na auto koji bi se raspao i od malo jaceg vetra.jos bolja je opcija sto takav auto verovatno vozi neko ko nema bas nesto kinte,pa ce sada kurac da vozi.al sve je ok,bili ljudi pijani.hohoho,posle se u ponedeljak u obdanisu hvale sta su uradili.i svi bi da kake kod kace.
E izvini što sam te sinoć ispalio, jbg. viša sila matori. I ovo što si rekao si u pravu, ali kad gledam kao to pišeš sa ovog naloga deluje mi kao da imaš nešto da mi kažeš a ne smeš. Stoga, ako imaš nešto da mi kažeš reci brate.
А који му је оригинални налог? САМО СЕ КРИЈЕТЕ И ЛАЖЕТЕ ОВАЈ НАПАЋЕНИ НАРОД!
Sanitarni, zar i ti si dupli, sine Brute?
@enemyofthefreeworld
ti da cutis
brate,imam nesto da ti kazem,al ne smem.
jel znas ono kada si trazio nosu u vrticu.(mislim da je bio ponedeljak pre katolickog uskrsa),pa niko nije smeo da ti kaze gde je.ja sam je sakrio brate,a nisam smeo da ti kazem.pa sam metodom informacionih tehnlogija,tipa neko programiranje skapirao da ovde nailazis,pa sam stoga izrodio 2 naloga.i jebi ga sada,ne sme ni sa jednog da ti se obratim.
jel znas ono kada si trazio nosu u vrticu.(mislim da je bio ponedeljak pre katolickog uskrsa),pa niko nije smeo da ti kaze gde je.ja sam je sakrio brate,a nisam smeo da ti kazem.pa sam metodom informacionih tehnlogija,tipa neko programiranje skapirao da ovde nailazis,pa sam stoga izrodio 2 naloga.i jebi ga sada,ne sme ni sa jednog da ti se obratim.
Pa, izjadaj se ovo je taman tema za to, brate.
ti da cutis
Ја неам дупли!
Prekinuo niz od 6 dana neslušanja elektronike i tih govana. PU!
bio dupli ili ne, sanitarni je u pravu. deki peder si sto si rasturio juga, a jos si i picka sto si doso da se pohvalis o tome.
Nisam se pohvalio, nego izjadao, velika razlika. I meni je krivo što je tako ispalo, nisam očekivao da se tako loše završi ceo taj ivent.
cekaj da sjebem nekom kola,pa cu se jadam.ovako je gej
Možeš li lepo kao čovek da kažeš "Deki šupčino jedna kako si me ispalio nevera čoveče!", a ne tu kao neka pičkica, kao "nisam kul kao ti, ček da sjebem kola".
aha, pa kontam da je jadnom vozacu juga sad mnogo lakse nakon sto si se ti izjadao na forumu.
nastavite, duce drka
da,brate,sto si me ispalio?a ja i gibanicu spremio.kakva si zdapi deki,prijatelju,brate...nevera covece,nevera...
to mi se jebe realno, nadam se da nisam ja lično lupao ali ne mogu da tvrdim sa sigurnošću... Jebe mi se za vozača jebenog juga. Ali krivo mi je što se to desilo i što ću da najebem bezobzira na sve, tako da da narvno da sam se izjadao. Neko padne ispit pa se izjada, neko jebe kozu pa mu se posle ne diže na avatare vukajlijašica pa se izjada a neko jebiga slupa nečija kola pa mu krivo. Ima nas raznih...
Izvini što sam te ispalio. Zvali me sa posla da dovezem instrumente na posao, vozio sam navaren ko bulja ne znam kako sam živ stigao gajbi. ŽAO MI JE ŠTO SAM VAS ISPALIO, MAJKE MI!
brate,ti instrumenti su nam trebali da sviramo u krajiskom udruzenju "zavicaj".hteli krajisnici da nas pobiju.dok sam bezao,ispala mi gibanica.sve otsilo u kurac.
pa i treba da najebes, cak se i nadam da ces da najebes, ako nista barem da iz svog dzepa platis to sto si izlomio.
ehehe duhovito.