Moram nekom da se izjadam :((

1. ozbiljno osamdesetak dnevno u kragujevcu...tako bilo kad sam ja radila...sad više ne radim u struci, sad sam opšta praksa...tu ambulantu de se rade kiretaže smo poularno zvali " kasapnica "...

2. Kosmo, pa koliko traje taj abortus ako ih ima 80 za pre podne? Šta joj daju-biber da kine i izbaci sve napolje? Za ime sveta!

3. mislim da imam upalu jajnika.

sto je vrlo neobicno s obzirom da nisam zena i da, jelte, nemam jajnike, ali se tako osjecam.

4. Ау. Мислио сам да сте лупили бројку 80.
    Ко зна колико су Моцарта и Џими Хендрикса до сад убили тако. Туга.

5. gogo, dušo, samo da vidiš kako to izgleda...
    u srednjoj školi nas 40 u odeljenju. 3 godina, devojčice od 17 godina...i pokojna vera toskić, instruktorka, bog da joj dušu prosti, odvede nas da naizmenično gledamo abortus, po 5 nas...natera nas da operemo instrumente od krvi i očistimo vakuum...smem da potpišem da nikad nijedna od nas nije bila da abortira...a sad smo već matore žene.

6. Zato sam puna dubokog respekta za sve zdravstvene radnike koji se ljudski i profesionalno odnose prema svom poslu i ljudima koji im poveravaju živote.
    Detinjstvo i mladost sam provela po lekarima i bolnicama. Svakojaki su defilovali- zato mi sad mrsko i da pomislim na odlazak tamo. Čast izuzecima, ali se oni pogubiše od navale skotova i đubradi nezainteresovane.

7. ma znam...ja sam došla kući pre 3 sata i ne mogu da izbacim iz glave ovu izgladnelu ženu...a učili me da se ne vezujem i džabe...otplačem za svakim ko mi umre...

8. gogo, dušo, samo da vidiš kako to izgleda...
    u srednjoj školi nas 40 u odeljenju. 3 godina, devojčice od 17 godina...i pokojna vera toskić, instruktorka, bog da joj dušu prosti, odvede nas da naizmenično gledamo abortus, po 5 nas...natera nas da operemo instrumente od krvi i očistimo vakuum...smem da potpišam da nikad nijedna od nas nije bila da abortira...a sad smo već matore žene.

kad se sjetim, nama je u osnovnoj vjeroucitelj pustio na casu, neki dokumentarac o abortusu, kad nisam povratio koliko je sjebano, onako gledas kako kasapin od doktora smrvi malo djetence (pleonazam, al jebi ga) pa vadi dio po dio. Jbt vidis malu ruku od par sanitma...fuj... i kad kazu da abortus nije ubistvo,...

9. ma kako nije ubistvo, a kontracepcija nikad jeftinija jebemumater....

10. Kosmo, oduvek me interesovalo: KAKO vas uče, šta kažu da se ne bi emotivno vezivali za pacijenta?

11. eh kako...objasne ti da ti je smrt sastavni deo posla i da prihvatiš kao nešto prirodno...iz psihologije na 2 godini učili kako empatija šteti tvom zdravlju i da pacijenta gledaš kao svoj posao, a ne deo života...da treba da mu obezbediš dostojanstven boravak i odlazak dok radiš sa njim, provetri prostoriju, da ima svetlosti i olakšaj muke koliko možeš, a u slučaju smrti zadrži profesionalnost i tako te gluposti....

12. Не знам како неко ко је држао или бар видео клинче може да помисли на абортус, ал оно, судбине су разне...

13. Управо сам сконтао да је обрисана моја најомиљенија дефиниција икада :(
    http://vukajlija.com/gospodar-prstenova/80409

14. Nažalost, bela kuga hara. :(

Koga boli kurac? Najbolje da nas bude 20 milijardi na planeti, da nema šta da se jede i pije. Da zagađenost poraste maksimalno. Ni sad nemaju ljudi para za više od dvoje dece, a i to jedva, ako hoće lepo da se živi. Bolje da nas bude 3 milijarde i da svi žive do jaja, nego da nas ima ko mrava, a da živimo ko ona stoka u Indiji, da se kupamo u govnima.

15. Šta, ja bih uveo crnu umesto bele, zaboravilo to, razmazilo se.

16. Kanibalizam bi ubio dve muve jednim udarcem, prenaseljenost i glad u svetu.

17. Толико си слатка да бих те појео.

18. Не може привреда да се развија ако нас је мање, дођеш у ситуацију ко Немачка, да увозиш Турке и Југословене да ти чисте клозете јер си све Немце већ запослио.

19. Ja bih uvozio dance. Nekako mi bolje izgledaju od ostalih naroda u evropi.
    Pakistanci su isto kul narod.

20. koi će ti kurac Danci, to sve pederi...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.