U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Jebala mu znanje leskovačka pljeska.
Ти се смејеш а мени су ти папири од велике драгоцености!
http://www.adriatiko.com/photos/products/4/6924/Canon-FAX-JX210P-faks.jpg
Оригинали јбг. Мишљења са вма, здравствена књижица и тако то
E jebiga. Bolje da ti je busom poslao.
Па боље него је индијанац. Могао је и пост експресом. Онолка глава му служи само за шишање!
osim ako ti je trenutna adresa u Atlantidi, računaj da ti ortak to nije ni poslao ili je pogrešno adresirao... za dve nedelje stiže obična pošta do Danske...
нешто је зајебао јбм ли га. Рекли ми у пошти да сачекам још 2 дана и ако не стигне да идем тамо да пишем неку потерницу
Ma ti poštari su čudo jedno, slala sam jednom paketić neki u manji grad, 10 000 stanovnika, i poštar koji je zadužen za taj dio grada je otišao na godišnji, ovaj koji ga mijenja jednostavno nije znao naći ulicu. Pa su meni vratili paketić. Lolo
Plače mi se, a ništa mi nije. Šta mi je?
Ништа ти није!
Суза ти лије?
Ne lije, a i kad se napnem, neće. Mora da je od klime...
Провери да ниси срећна?
Ti znaš da sam ja uvek srećna, možda sam se preforsirala :)
Полако, не мора све одједном да се потроши...
Ne mogu da je potrošim jer sam magičnu reč "Supercalifragilisticexpialidocious" naučila još pre "Ringe ringe raja" :)
Puno ti srce, toplo preporučujem neki dobar film sa iznenađujućim obrtom, nešto tipa "Book of Eli"...
Toplo prihvatam preporuku, kreće skidanje sad odma!
Ja sam plačljiva danima, nisam kompetentna da davam komentare. Mogu samo da se pridružim.