Moram nekom da se izjadam :((

1. Aj mi se izjadaj na pevete sekouuu :)

:) Evo, krećem :P

2. Šta je ovo koji kurac a? Žene preuzele temu od rođe električara. Koja će da ponudi svoje rame da se izjadam, neću vatam za sisu majke mi. lololololol

3. Ja starim. I to ne kao do sad na tenane, sa drasticnim promjenama, nego sam vec poceo onako iskusno da starim, fino, lagano, da niko ne primijeti, dok mi ne zapadne pod prste neka starija slika. I razmisljam nesto, nit' sam ih jebo hiljadu, nit' me je pronasla jedna u toj vrijednosti, nit sam knjigu napisao, nit' fakultet zavrsio. Lucidni snovi su mi odavno pretoceni u srazmjerne planove, koji postaju sve kratkorocniji, i sve manje zahtjevni. Poceo sam da se mirim sa cinjenicom da bol iz izvrnutih zglobova nece nestati sama od sebe kao nekad. Hronicne upale, probavne tegobe, motoricka pomagala, i slicni izrazi, sve mi cesce silaze sa usana ili nisane usnu duplju. Izmedju dva januara, uvijek stojim okrenut ka minulom. Tuzna sjecanja su tuzna jer su tuzna, srecna sjecanja su tuzna jer su prosla. Nadzivjecu svoja djela, njih su vec svi zaboravili, i blizi mi se kraj, a mene ce da nadzivi vrijeme, koje za svoga postojanja nisam uspio ni za zeru da promijenim, udahnem mu dio sebe. I sta ja sad da radim? Meni je seset peta stize jeseeeen poznaaaa, drugovi iduuu i ja cekaam na red, ne bi mi ova starost bila tako grozna, da cujem petla barem mesecno jedared. opaaa

4. Који си Балашевић, НЕВЕРА!:)

5. Bajaga, Masimo Savić i Balašević stopljeni u trenutku.

6. Nisam bila malo duže... Tužite ih za polnu diskriminaciju, žene smo, koda nas ta tužba uvek uspeva. ;P

Ma da, odlična ideja. Za sam. A gde je bila pre, na upoznavanje?

Šta je ovo koji kurac a? Žene preuzele temu od rođe električara. Koja će da ponudi svoje rame da se izjadam, neću vatam za sisu majke mi. lololololol

'Ajde, Pacove, dajem rame za jadanje. A to što je Gazda pobegao i nije mi se javio, o tome neću da pričam! I preselile smo se 'vamo jer nismo JEBANJE!

7. Не ал' сте за јахање, оно не мора да буде пенетрација ал' је и даље задовољство.

8. Успео сам да се исечем на хемијску оловку.

9. I have been trolled.

10. Мичи аватар!

11. Не ал' сте за јахање, оно не мора да буде пенетрација ал' је и даље задовољство.

Не мора пенетрација. За сада је довољан само петинг. 3:)))))

12. Не ал' сте за јахање, оно не мора да буде пенетрација ал' је и даље задовољство.

E, pa, ne moze. I ako smo ljute, onda nije nista. Ocemo mi napolje iz igara, jebale vas igre i jebanje :)
    Edi, kandiduj se za Nobela, ovo jos nisam cula :)

13. Edi, kandiduj se za Nobela, ovo jos nisam cula :)

Ма ћути...
    Одломијо се онај део за качење, па на то.

14. Pa mislim stvarno, ti si cudo. Cula sam da se neko rasece na karton, ali na hemijsku. Cestitam :)

15. Јеби се. :)
    Деси се свакоме, бре.лоло

16. Ја сам успео да се расечем на шрафцигер и тако сам изгубио вољу да будем мајстор и техникалац. Каки сам пекмез...

Што се тиче јахања, Дамо шта фали јахању ? Лепо је дивно, видиш нове пределе и природу и те ствари...

17. Faaak, izgleda da cu morati da pocnem da nosim naocare, slabi mi vid. E jebem ti...

18. Каки сам пекмез...

Majcin sine... :D Ja sam sama popravila bojler danas, jer sam Rasna!

Што се тиче јахања, Дамо шта фали јахању ? Лепо је дивно, видиш нове пределе и природу и те ствари...

Zavisi o kakvom jahanju pricamo... I kako mislis, ,,lepo je divno,,? :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.