U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
kakav šećer, lud li si?
uzmi tinkturu nervinu ili kako već, to su ti pančićeve kapi za umirenje, isto je kul.
Ma idi Bruse, zajebavaš čoveka, majčina dušica i hajdučka trava su za "ženske tegobe" :)
Pa da, cim nesto ne valja samo proguni saku tableta i sve ce da bude ooouukeeej.
Napijo se sinoc ko majmun, pao na na glavu i izdrljao facu totalno. A trebo sam veceras na more da idem. Bedak.
Ima li neka krema il neki kurac da pomaze?
doa ima neki melem al jbg ne znam mu ime
Де ћеш на море? Баш је фора, после прилазиш рибама и све оне мисле како си баш мачо с таквом фацом од удараца.
U dobre vode, kod nekog druga. A jaka fora, ono skarfejs, ovo ono:) Problem je sto boli, jos slana voda. Grobare, setih se i ja nekog melema sto sam koristio za opekotine, mislim da mislimo na isti, sad cu da posaljem sestru do apoteke.
Ја сам био у утјехи пре коју годину. То је ту близу, има камп један, па ти изволи :)
kontratubex
jeftina je (tipa 600din) i pomaze provereno, imam 15 savova na faci koji se vise ni ne primete, zato sto sam ih mazao s tim sranjem nekih mesec dana, a na ruci sam mazao neki jomelop, nista nije pomoglo
Pospi šećerom u prahu
Mislim da neću doživeti dvaes šestu..
Šajićeva mast leči i rupe od metaka a kamoli neke ožiljke.
Verujem da ožilke u glavi ne leči.
Kako mudro i duboko , Duče. Mudro i duboko..
oni se fizički ni ne vide tako da nema potrebe njih ni da leči
Mudro zborim? :)
Onda umirem sa dvaesšes.
Šta da kažem Duče. Nađi novu devojku.
Hahah, to ili novu klimu :) Ili neko u potpunosti bezalkoholno pivo.
Od kako Njegoš umrije nemaš s kim popričat'.
:)
Kosu režem pa vinograd vežem : )