Neki ljudi u komšiluku imaju psa koji laje na sve živo što hoda osim mene, svi u ulici su počeli da mrze tog psa. On nije baš čist, ali me voli i ja volim njega. Danas saznam da su ga negde bacili. Sad mi nije dobro, suze ronim kao neka pizda.. :(
nabijem im ga majke, tek u sredu mi stiže nova lična karta, a pisao sam zahtev još pre nedelju dana jebo ih otac. I platio sve što treba, skoro 2700 dinara, odlažem put u CG zbog toga, a trebo sam da krenem u nedelju. Pa jel to tolko treba vremena da se to sredi i pošalje o državo moja??
Za par dana se navršava moj dvogodišnji boravak na sajtu, a nemam nijednu odabranu defku. Ajm džast not gud inaf!!! :(
Takođe, kad se uniđe na moj profil pa se defke poređaju po popularnosti, ono izbaci neke moje blamaštinje s početka koje imaju puno,ocena samo zato što je sajt tad bio manje preplavljen! :(
Ne teraj šegu sa mnom, okrutni čoveče.
Eh, više ni ova tema nije što je bila. Dođeš s ozbiljnim problemom, a niko da poturi nabildovano rame za plakanje
kako znaš da je on hteo reći da jebe mnogo, a ne puno i ispunjeno?
Drugi deo tvoje rečenice je šamar u lice pragmatici srpskog jezika, ali i ako zanemarimo to, recimo zbog nečega što se zove predviđanje obrazaca na osnovu bogatog iskustva. Neki ljudi to zovu intuicija.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Neki ljudi u komšiluku imaju psa koji laje na sve živo što hoda osim mene, svi u ulici su počeli da mrze tog psa. On nije baš čist, ali me voli i ja volim njega. Danas saznam da su ga negde bacili. Sad mi nije dobro, suze ronim kao neka pizda.. :(
Ja sutra idem da bacim mog retrivera na otpad. Oš da ti ga poklonim? Bez zajebancije.
Ti nemaš srca! Ja samo hoću "mog" psa :(
Pi al sam loše spavao, legnem u 10 i bar jednom 5x sam ustajao. Vratatim se u krevet oko pola 1 i ne mogu do pola 5 da zaspem, pi.
Kada ja ne odem na Exit, RTS ne prenosi koncerte, jebem im mater!
nabijem im ga majke, tek u sredu mi stiže nova lična karta, a pisao sam zahtev još pre nedelju dana jebo ih otac. I platio sve što treba, skoro 2700 dinara, odlažem put u CG zbog toga, a trebo sam da krenem u nedelju. Pa jel to tolko treba vremena da se to sredi i pošalje o državo moja??
Puno jebem.
Za par dana se navršava moj dvogodišnji boravak na sajtu, a nemam nijednu odabranu defku. Ajm džast not gud inaf!!! :(
Takođe, kad se uniđe na moj profil pa se defke poređaju po popularnosti, ono izbaci neke moje blamaštinje s početka koje imaju puno,ocena samo zato što je sajt tad bio manje preplavljen! :(
Znam kako ti je :( Hoćeš da pričamo o tome?
Ah, šta ti znaš o tome, misteriozni stranče sa zbirom glasova od devet hiljada! Avaj!
Veruj mi, i ja sam nekad bio kao ti. Samo te ja razumem.
:(
Kaže se "mnogo".
kako znaš da je on hteo reći da jebe mnogo, a ne puno i ispunjeno?
Ево да те утешим. Овај лик је преко три године на сајту и нема одабрану дефку.
Ne teraj šegu sa mnom, okrutni čoveče.
Eh, više ni ova tema nije što je bila. Dođeš s ozbiljnim problemom, a niko da poturi nabildovano rame za plakanje
Srećo, ja sam se nudio, nisi htela. Zajedno smo mogli toliko toga.
http://www.youtube.com/watch?v=GMmKMKP3Msk
:(
Drugi deo tvoje rečenice je šamar u lice pragmatici srpskog jezika, ali i ako zanemarimo to, recimo zbog nečega što se zove predviđanje obrazaca na osnovu bogatog iskustva. Neki ljudi to zovu intuicija.
Kako može biti registrovan 2009 a poslednja mu aktivnost 2008? M?
Nana Og i on se okrutno šali sa mnom, očigledno.
Mož' da putuje kroz vreme. Verovatno gazda...