Tko želi biti moderator?

1. Ja pik neću da budem moderator, to zahtjeva velika odricanja.

2. Glasam za ovog sto nece.

3. Dajte Lakija brata. I Dankana.

4. BVSAĆO I SESTZVE! IMPEVIJAVISTIĆKA ČIZMA PVOAMEVIKANACA I BEDEVEDESETDVAJLIJAŠA JE ZAVLADALA VUKAJLIJOM. KVAJNJE JE VVEME DA POČISTIMO GAMAD! BVAĆO I SESRTVE, DVAŽA SE OKVEĆE U GVOBU KADA ČITA PLJUVANJA PO SEBNI I SVBIMA! BVAĆO I SESTVE, KVAJNJE JE VVEME DA SE DIGNE SVPSKI ŽIVALJ I SVE VOJVODE SVPSKE DA UZMU PUŠKU U VUKE! BVAĆO I SESTVE, AKO VAM JE SVAVA BITNA I VAŠI SINOVI I KĆEVI - JA SAM VAŠ IUZBOV! SVOJIM POLITIČKIM PVOTIVNICIMA POVUČUJEM: SPVEMTE SE, SPVEMTE JEV VOJVODE SU SPVEMNE! ZA KVST ČASNI I SLOBODU ZLATZZNU!

IZABEVITE VOJVODU!

AKO IKO ZNA - JA ZNAM!

Kandidat svpskog vavnogovskog pokveta u iznanstvu.

CV:
    Rodio se mlad, živio mlad, stvbeljali ga komunisti mvadog a umvo nije1!

5. Ja ocu da budem moderator zato sto imam veliki kurac. :D

6. Već imamo jednog.

7. Takođe bih postavila neku dežurnu radio Milevu, neku tračaru u duši, koja će da nas izveštava o najnovijim spletkama, mahinacijama i koja će da vadi sav prljav veš iz kotare za isti, i prezentuje nama, raji nolajferima te pikanterije.

Gejherz za ideju. :)

A Isus moderator? Moderator koji će jednog dana doći na Vukajliju i vaskrsnuti sve definicije sa groblja? :)

8. Гледам сад листу. Све су то исти ликови међу модераторима. Ако буду бирани нови модови, знам ко ће то да буду тј. знам са ким ће морати да буду у добрим односима како би били изабрани. Знају то сви.

И кења ми се од ових новопечених што лижу буљу старим модовима, а до јуче су их пљували али сад не могу, пошто су и они постали део те нове кул екипе. Све што сад ови други раде, макар било и тотална дебилност - у ствари је сасвим кул.

Која солидарност, јбт. Кад ће да буде неко из опозиције?

Знам да није озбиљна тема али ја бих свој глас уделио неком од следећих: Догу, Страји, Френкију, Предражињу, Лакију, Грофу, Славку, Фаци...

9. Ja glasam za Jovicica.

10. JA! Zato sto me Uros peder banovao...ili tako nesto...

11. Opet ban ce da dobijes :)

12. Boli me kita.
    Mogu ja 9902853709735290231 nalogaq da napravim...Nije problem. :)

13. Баш се питам који је ово модератор.

14. Jabucilo, spor si.

15. Samhaine, hvala što ne bi za mene glasao.

16. Ja bih banovao svakog ko mi pljuje Gagu! A, ček, JTU je već banovan. :)

17. Јбг, Дуб, нисам те видео тј. нисам гледао ко се "кандидовао". Прочитао сам само први пост и пребацио на ауторе по популарности и онда набројао пар њих за које мислим да би били добри модератори. Али имаш мој глас, ако ти ишта значи, а не значи.

18. Тишина, бре!

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.