Prijava

Jednostavno se nameće zaključak duži. Jel se neko krokodila plaši zato što je zelen ili dugačak?

Апдејтово сам први пост, а плаше га се јер има зубеве а не душину.

Стоји чињеница да је дужина квантитативна величина, а боја квалитативна. Знамо поуздано да је квалитет увек у предности над квантитетом, сем у случају огромног кванитета. Али колико год да је квантитативан, крокодил је квалитетан јер се од њега прави скупоцена роба у малим количинама. Зеленији је!

Крокодил је дужи!
Његова зелена боја није толико наглашена и крокодил није аутоматски препознатљив по својој боји. Мислим у ствари да је крокодил зубатији, јер је то ипак неки његов трејдмарк, али пошто се одлучује између дужине и зеленила, стајем на страну дужине. Крокодилу је једноставно потребна његова дужина. Његова зелена боја нема никакву функцију у преживљавању, док његова дужина је од велике користи при варењу хране и чувању залиха.

A kad je u vodi, krokodil je boje vode. Još jedan poen za dužinu!

Вода је супстанца без боје, укуса и мириса...

Ај нек је још и безбојан јебем му миша...

Grešiš, mylyce. Krokodil najčešće obitava u baruštinama čija voda poprima zelenu nijansu, te boravkom u njoj on može postati samo zeleniji, nikako duži.

Pa u vodi je bezbojan. UBELEŽI MOJ ARKUMENT.
Roniću krokodilske suze.
Hoću reći, njegova se boja menja u zavisnosti od sredine u kojoj se nalazi.
Pošto spektar zavisi od količine svetlosti, krokodil je samo po danu zelen, a noću nije. A u džungli nema bandera da ga osvetle.

Жао ми је, али крокодил је сиве боје, док је вода зелене боје. Такође, предмети направљени од његове коже најчешће немају ту зелену боју.

Ti predmeti nemaju ni njegovu duzinu ako tako gledamo.

Да, али распрострањеност тих производа је директно повезано са његовом дужином. Већа дужина, више производа.

Ali za predmete napravljene od njegove kože takođe važi i da su često širi nego duži (tašne npr). Znači da ni dužina nije prelazna sa krokodila na krokodilštinu, zapravo je manje prelazna nego zelenost.

Da, Rosoneri, ti prozivodi su duži nego što su zeleniji, jer nisu čak ni zeleni.

Да, али распрострањеност тих производа је директно повезано са његовом дужином. Већа дужина, више производа.

Ovo je jednostavno neistina. Što je krokodil duži, teže ga je uloviti, te je i manja verovatnoća da se stvori proizvod.

Дужина и ширина су два сродна елемента и пре се може повезати ширина са дужином него ширина са бојом.

Pa ne igra veliku ulogu širina krokodila kod pravljenja tih prozivoda, već njegova dužina. Širina je jedno 7x manja od dužine. Lupam.

Što je krokodil duži, teže ga je uloviti, te je i manja verovatnoća da se stvori proizvod.

Ово је нетачно. Што је крокодил дужи, лакше га је уловити. Као што сам напоменуо, његови зуби су његово оружје, па ако је он дужи, он је мање окретан, па га је много лакше уловити.

A i, ako ćemo o proizvodima, stomak je beo, a ne zelen. Tako da se za te proizvode koristi samo pola od ukupne boje krokodila, ali se zato koristi cela dužina.