![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
uf kako ću da ga trolujem hahahhahahah
Sto li mi ovo unapred mirise na gigafail?
de ne seri nego mi daj Srbin mail ;)
Pomaze Bog!
Hvala vam na interesovanju.
Molimo vas, kliknite na "reply" i odmah na "send"
Nije potrebno nista dodavati ili menjati u ovom e-mejlu.
Ukoliko ne napravite "reply" na ovu poruku, pitanje nece biti dostavljeno.
Pitanje Pastiru
Pitao: Борислав
E-mail: bogoslav_nikolov@hotmail.com
Tema: Свештенство и монаштво
Naslov: Помаже Бог
Pitanje:
Помаже Бог Оче, Тек скоро сам увидео колико је велики Бог. До тада сам водио доста неуредан живот. Жене, алкохол, чак сам и рок слушао, мада искрено и даље слушам. И онда ми ауто пре седам месеци ударио ФАП-ов камион. Зачудо, прошао сам само са лакшим повредама подлактице, подеротинама на листу и мањом посекотином на задњици. Схватио сам да Бог постоји. И желим да вас питам за помоћ. Како да се отарасим мог страшног порока и слушања рока? Како? И такође бих желео да се замонашим. Само не знам шта треба да се уради за то и да ли ја као неко ко је много грешио у прошлости имам икакве шансе? Хвала вам од срца на помоћи. Оче наш који си на небесима, да се свети име твоје, да дође царство твоје, да буде воља твоја и на земљи као на небу. Хљеб наш насушни дај нам данас, и опрости нам дугове наше као и ми што опраштамо дужницима својим, и не уведи нас у искушење, но избави нас од злога. Јер је твоје царство и сила и слава, Оца и Сина и Светога Духа, сада и увијек и у вјекове вијекова. Амин.
Verujem da ce te ignorisati, previse je providno jebiga.
@gamby: Da, (između ostalog i) na crkvenom radiju (pošto sam već negde otkrio i da sam teolog...).
99 % stvari koje ti ljudi pišu apsolutno nikakve veze sa hrišćanstvom, odnosno s Pravoslavljem nemaju. Ja im naravno ne mogu direktno reći "ej nemate pojma lupate gluposti vi ste zlo"... nego na finjaka, izograđujući se, lepo argumentovano pokažemo kako tako neke stvari koje neke ljudi u Crkvi pričaju teološki naprosto ne stoje i nemaju veze s Pravoslavljem. xD
Daklem: Hari Poter je hrišćanskija priča nego mnoštvo knjiga koje se danas valjaju neukom narodu kao "hrišćanske".
Sad videh Reme-ov post... imao sam i emisiju o metal i rok muzici i Pravoslavlju... pa sam napljuvao pamflet iz nekog manastira pa slušateljka jedna poslala mail da pita kako to da nemamo isti stav kao manastir. xD A plus u emisiji ne puštam uopšte duhovnu muziku, već tako neki rok, eventualno pop (i to u 10 ujutro), a u večernjim emisijama nam ide nekad i malo tvrđi zvuk.
Мене, хоће сигурно. Мада ми интересантно да им шаљем овакве глупости. :)
Pa da, ali ja bih bas volela da nam neko odgovori. Ako sad odgovore ja cu pisati da sam se jebala sa njom i da me je otac isterao iz kuce kazavsi da me nijedan muskarac sad nece hteti, ovako gresnu i prljavu i trazicu mu da me skrije kod sebe i da se zamonasim.
Usput, kad reče neko "zovi nas"... jedan vukajlijaš (vrlo ugledan) mi već gostuje sledeće nedelje... a nije teolog ;)
Опрости им Боже , не знају шта раде ........
Herkulese, tom malom kitom nas okadi, molim te.
Ahahahahahahhahahahahahahhahaha
Ахахахаха!
Ахахаххаахаххахахахахахахаххахахахах
hahahhaha
Ko je Don Herkules........
Kako ko je? Pa, filozof.
Hahahaha!
Cekaj, SVETINO SAVLJE ili SVETOSAVLJE? Jel to sad sisto ili vi kontate sta je fazonu da to nije istko akao sto ja mislim>
Hahahahahahahahahahaha
A ko je Don Steroid?