Transfer blama

  1. Ja kontam da je neko napravio lazan profil pa troluje, ili troluje ta mala, sasvim je moguce.

    Ima klipova preko kojih je odgovarala tako da nije lažan profil, a suviše je klinka da bi trolovala. Ja mislim da je ovo ipak stvarno čudo...

  2. Ne verujem da je trol. Previse je ta generacija retardirana, prosto je nemoguce da svi troluju.

  3. Ae vise u kurac bre,spemujete temu previse!

  4. Počinjem da shvatam da ima dve vrste trola, ovi što se ciljno i namerno sprdaju, tj klasik trolovi i "nesvesni" trolovi. Nešto kao Žajk, Fender i ovakvi klinci. Nisu toliko glupi da je njihov blam na netu produkt debilizma čistog i nepoznavanja ponašanja na internetu, nego je više da su na granici da obrnu krug i samo "nesvesno" troluju jer je drugima nezamislivo da neko može da bude toliko sjeban u mozak.

  5. Kod nas u Zaječar ima neki mnogo retardirani klinci. Jednog Filipa zovu Firer, jednog Zokija zovu Zolja. Likovi su srednja škola. Sve generacije posle moje su apsolutni transferi (hehe, al smo zreli i odrasli). Mada i moja ima gomilu idiota(verovatno ih ne primećujem toliko zato što su mi mnogi od njih drugovi), ali ni blizu toliko koliko 97 i ostali. Likovi po 12h (sa 1 pauzom za wc i ručak) piče LOL. Jebote, imaće pravo glasa za godinu-dve, oni ne umeju sami dupe da si obrišu. Imam drugove koji su moje godište a i dalje im keva kupuje odeću. Ono, žena izađe, pogleda šta ima po gradu i kupi im, zna koji broj nose. I to je iznenađujući broj ljudi. Možda je to samo kod nas?

  6. moj kolega ima imejl ljubavni.expert@gmail.com i živi u jednom selu nadomak tutina

  7. Луди Чак

    Видиш, Чак. Ако је неко сјебан у мозак, то си ти. Има много вас, којима је блам све оно што им се не свиђа и то гласно говоре. Ваша сјебаност у мозак је толика да не видите да сте ви она група људи која је непотребна овом друштву. Кориснији је Жајк од вас које је вукајлијашка сарма толико узнемирила. Пратећи твоје постове видим да твоји политички ставови, твоја запажања су типичан пример једног некреативног глобалистичког бескичмењака, тј. живог робота који само просто репродукује туђе мисли и сматра то као врхунац сопствених способности. Неоспорно је да бараташ великим бројем информација, да си веома начитан, али сам алергичан на твоју сталну шетњу између агностицизма и атеизма, на анти-српске, анти-православне и глобалистичке ставове. Превише се у овој Србији накотило нових Миљенка Дерете, Теофила Панчића, Мирјане Карановић, који покушавају да преумну превласт над масом безмозгаша типа Ем Си Стојан и Маријана Матеус који предствљају највећи проценат становништва, а премало је нових Горана Давидовића и Младена Обрадовића.

    Ипак је Интернет безбедан за такве особе као што си ти. Ја се конфротирам на Интернету исто као и стварном животу. Неки кажу да сам луд, дрзак и арогантан, неки да имам муда, неки да покушавам да се борим против ветрењача, али гурам своје. Можда сам ботина и паљевина за таквог бескичмењака као што си ти, али и овакву ботину и паљевину често људи питају за мишљење и траже помоћ и не желе или не смеју да се конфронтирају.

    Ето, јуче на фудбалу био је један лик који као Јебач стално доживљава трансфер блама од свега. А није му блам да од сваког играња фудбала прави финале Лиге Шампиона и да се свађа као да му победа живот значи.

    И мој 10 година млађи бар од тетке који студира историју у Новом Саду покушава да изиграва неки курац, да се подсмева верницима, као и ти да тера инат свима, да ужива у морбидностима, али не сме у очи да ме гледа, нити да покушава да ми противуречи. Кад би ми нешто рекао треснуо бих га гитаром (електричном) посред тинтаре, не би стигао ни да се окрене, а сигуран сам да ми тетка не би ни реч рекла. Јбг, ти си ЛУДИ Чак на Вукајлији, ја сам ЛУДИ у стварном животу.

    Понекад мислим да би се многи овде хранили искључиво генетски модификованом храном ако би неко рек'о да је то кул и да се већина најгласнијих форумаша не скида са ЛСД-а, вутре или кокса јер им је неукусни и морбидни хумор мера квалитета хумора у Србаља. Међутим, као и сваком претеривању и овај хумор који је овде постало мера квалитета ће временом достићи ниво курсаџија па ће се многи вратити џимисању, страјизмима, а и Жајков хумор ће се наћи у одабранима што ће многе довести до нервног слома.

  8. sta sve necu procitati ovde...

  9. Ponekad pomislim da je Fender sam sebi jedino normalan na Vukajliji (da ne uzimamo u obzir svet kao veliku razmeru, nek bidne Vukajlija samo), a ako je tako, šta koji kurac onda traži ovde, ako svima nađe zamerku. Voleo bih da mi ovo FenSer sam odgovori, ali ne postom duži od 6 redova, neću čitati.

  10. O normalnosti piše lik koji je pisao zahvalnicu što je ušo u prvih 2000 lololo

  11. Ponekad pomislim da je (....KrajsleR...) jedini nenormalan na sajtu

  12. Ovom prilikom bih se zahvalio svima, koji su pomogli moj ulazak u prvih 3843 autora na sajtu.
    Ne shvatite ovo kao zahvalnicu, već kao zahvalnicu.

  13. Fender je u pravu.

  14. Fendere, aj ne fenderiši više, jebote, kako te nije blam.

  15. Ajde da se ljubimo, nebitna?

  16. A da se jebemo?
    EDIT: hehe

  17. U redu je, Dilane, nemoj da se ponovi.

    http://www.youtube.com/watch?v=Sy1K9U4MJkg

    Kako su oskrnavili pesmu, pa nije mi dobro. Traaaaaaaaaaaaaaaaansfer. Samo sačekajte da krenu da pevaju. Ovaj na 1:43 je ruska verzija Alena Islamovića, lol.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.