Transfer blama

  1. Fendere, u neku ruku si u pravu, greška ti je što se previše unosiš u to. Kako si i sam rekao

    Опуштено људи, ово је Вукајлија.

  2. Јбг, Лери, нисам Жајк да ме баш брига.
    Само не знам који је курац овом Крајслеру, почео је нешто и он да се просерава овде, није био такав раније. Ја га бар нисам прозивао за ону захвалницу за улзак у топ 2000.

    Иначе, обожавам да нервирам Небитну. Из неког необјашњивог ралога је обожавам.

  3. Ma ne nerviraš me, nego kad vidim ove tvoje kilometarske postove o nekoj nebitnoj stvari, zapitam se kako ti ne bi žao truda i vremena, bez da ulazim u to da li si u pravu ili ne.

  4. Brate, nikome ja ne vraćam ko me drk'o za zahvalnicu ko ne. Puni ste mržnje i svih govana koje biste izneli po internetu, jer ne smete ljudima koji to zaslužuju.
    I da, Fendere, nisi me ti drkao, ali vidim da sad bodeš u to, ko ko kurcem u čkupi. Ideš za masom, ko veli, aj provereno je to, i ima samo taj transfer za 9 meseci i to ću da govorim, bez obzira što je to napisao kada je bio registrovan samo 2 meseca. Bar nikog na PVT ne molim ni za šta, a sad mi se jebe za skor. Nebitno, sve vas volim i ovo nije vrsta hvaljenja, već zahvaljivanja :*

  5. Krajslere, čestitke za ulazak u prvih 1000 autora. Jbg, malo kasnim, ali za iskrenu čestitku nikad nije kasno.

  6. Jesi ti onaj, što je pisao zahvalnicu za ulazak u 2000?

  7. Hvala proviron, hvala od srca :*

  8. Крајслер, а о чему ја говорим него о хејту. Кад сам раније говорио да постоје кланови и да једни друге чопоративно нападају, следиле су прозивке типа: БИА, ЦИА, Ватикан, масони, држава дуради нешто... Сад сви почињу да говоре о клановима, о четерским и коментаторским сектама, о штимовању гласова, масовном лајковању или хејтовању са дуплих налога...

    Неки кулирају, неки реже, неки лају, али највише гризу и глођу гомилу коски које лете по сајту. И свако мисли да је онај други већа џукела. Нешто као оно "Не буди говедо!".

    Идите сви у категорије одабраних дефиниција, постера и реакција, али гледајте од последње стране да видите каква је Вукајлија била, а каква је сад. Неке ствари које су раније завршавале у одабраним, сада неретко завршавају у овој теми.

  9. Reko sam ti da pušiš zato što si mislio da ono nije trol što klinka radi lolololo :D Inače si u pravu, aj se opusti, jebo ovo, nemamo vremena, ni ti ni ja.

  10. Još jednom, hvala svima.

  11. nisam mazohista toliki da otvoram ovakve klipove

  12. Видиш, Чак. Ако је неко сјебан у мозак, то си ти. Има много вас, којима је блам све оно што им се не свиђа и то гласно говоре. Ваша сјебаност у мозак је толика да не видите да сте ви она група људи која је непотребна овом друштву. Кориснији је Жајк од вас које је вукајлијашка сарма толико узнемирила. Пратећи твоје постове видим да твоји политички ставови, твоја запажања су типичан пример једног некреативног глобалистичког бескичмењака, тј. живог робота који само просто репродукује туђе мисли и сматра то као врхунац сопствених способности. Неоспорно је да бараташ великим бројем информација, да си веома начитан, али сам алергичан на твоју сталну шетњу између агностицизма и атеизма, на анти-српске, анти-православне и глобалистичке ставове. Превише се у овој Србији накотило нових Миљенка Дерете, Теофила Панчића, Мирјане Карановић, који покушавају да преумну превласт над масом безмозгаша типа Ем Си Стојан и Маријана Матеус који предствљају највећи проценат становништва, а премало је нових Горана Давидовића и Младена Обрадовића.

    Ипак је Интернет безбедан за такве особе као што си ти. Ја се конфротирам на Интернету исто као и стварном животу. Неки кажу да сам луд, дрзак и арогантан, неки да имам муда, неки да покушавам да се борим против ветрењача, али гурам своје. Можда сам ботина и паљевина за таквог бескичмењака као што си ти, али и овакву ботину и паљевину често људи питају за мишљење и траже помоћ и не желе или не смеју да се конфронтирају.

    Ето, јуче на фудбалу био је један лик који као Јебач стално доживљава трансфер блама од свега. А није му блам да од сваког играња фудбала прави финале Лиге Шампиона и да се свађа као да му победа живот значи.

    И мој 10 година млађи бар од тетке који студира историју у Новом Саду покушава да изиграва неки курац, да се подсмева верницима, као и ти да тера инат свима, да ужива у морбидностима, али не сме у очи да ме гледа, нити да покушава да ми противуречи. Кад би ми нешто рекао треснуо бих га гитаром (електричном) посред тинтаре, не би стигао ни да се окрене, а сигуран сам да ми тетка не би ни реч рекла. Јбг, ти си ЛУДИ Чак на Вукајлији, ја сам ЛУДИ у стварном животу.

    Понекад мислим да би се многи овде хранили искључиво генетски модификованом храном ако би неко рек'о да је то кул и да се већина најгласнијих форумаша не скида са ЛСД-а, вутре или кокса јер им је неукусни и морбидни хумор мера квалитета хумора у Србаља. Међутим, као и сваком претеривању и овај хумор који је овде постало мера квалитета ће временом достићи ниво курсаџија па ће се многи вратити џимисању, страјизмима, а и Жајков хумор ће се наћи у одабранима што ће многе довести до нервног слома.

    Да ли си те дечко реалан? Какве везе има атеизам или било шта што си овде написао? Већи сам Србин од тебе 100% морону глупави. Ви што се бусате како сте паметни, како је друштво пропало, како су нас упропастили Европа и Америка и њихове накарадне вредности, ви сте најгори шљам овог света, ви сте ти којима је све срање, који мисле да су најбољи и да знају шта је другима потребно у животу и у каквом друштву треба да живе. Заболе ме курац и за тебе и твог брата и за његов факултет и мишљења. То што је твој брат глупа псеудоинтелектуална снобина са семестром историје. И какво је то хваљење себе? Чуј, тебе питају за мишљење... јеботе. Па питају и мене, који курац. ЛУД СИ У СТВАРНОМ ЖИВОТУ. Ваууу јеботе, само немој да си много луд јеботе, може да ти прегори то мало мозга што ниси сагорео на нервирање што ти рибе не дају јер су превише нафуране, а ти тако паметан и кул. Сваки твој пост је јебени траснфер блама, увек се трпаш где не треба, испаднеш кретен и онда се вадиш на неко троловање, спрдњу и шта ти ја знам. Ајде марш бре. Буди барем кретен до краја, умем ја да ценим треш.
    http://i.imgur.com/d28pFvV.png

    П.С. Сад ме је блам што сам и одговорио на ово срање од поста.

  13. dobra prozivka,matori xd

  14. @Фендер Стратокастер

    Видиш, Чак. Ако је неко сјебан у мозак, то си ти. Има много вас, којима је блам све оно што им се не свиђа и то гласно говоре. Ваша сјебаност у мозак је толика да не видите да сте ви она група људи која је непотребна овом друштву. Кориснији је Жајк од вас које је вукајлијашка сарма толико узнемирила. Пратећи твоје постове видим да твоји политички ставови, твоја запажања су типичан п...

    Не бих да одговарам на онај пост, јер бих се тиме спустио на твој ниво, а то није мој терен.
    Узгред, коначно је неко погодио тему на којој ће да постује. Свака ти част на томе. Прави коментар за ову тему.

  15. Већи сам Србин од тебе 100% морону глупави. Ви што се бусате како сте паметни, како је друштво пропало, како су нас упропастили Европа и Америка и њихове накарадне вредности, ви сте најгори шљам овог света, ви сте ти којима је све срање, који мисле да су најбољи и да знају шта је другима потребно у животу и у каквом друштву треба да живе.

    Не, срање кад ми такви бескичмењаци соле памет да сам нижи облик живота.
    Реци ми само шта ти радиш за добробит Србије кад си толико велики Србин?

    Сваки твој пост је јебени траснфер блама, увек се трпаш где не треба, испаднеш кретен и онда се вадиш на неко троловање, спрдњу и шта ти ја знам. Ајде марш бре. Буди барем кретен до краја, умем ја да ценим треш.

    Интеренсантно је да говориш да сам ја нешто што си управо ти, а још више су ми занимљиви ови који ти суфлирају и дају подршку кроз коментаре. Ти си тај који свуда упада и напада неистомишљенике са ставом "ја сам најпаметнији, а ви сте глупи, блам сте и јебите се".

    Не могу. Кад ми кретени говоре да сам кретен, онда се збуним начисто. Шта год да урадим, не знам да ли ћу испасти већи или мањи кретен па се бринем да не изневерим њихова очекивања.

  16. Чуј шта ја радим, не морам ништа да радим, барем не одмажеш као ти. Јадо јадни.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.