Transfer blama

  1. Nisam rekao da je "vrh". Ti ne treba ni da gledaš, jer ne čitaš šta piše, već izmišljaš šta ti odgovara. A i malo je verovatno da bi razumeo mnogo... Nastavi da se baviš temama kao što je muzika Južnog vetra, to je za tvoj sloj ljudi, a ne pozorište.

  2. Џорди, мени је Горан Јефтић јако иритантан. Алергичан сам на њега као појаву. Сећам једног његовог интервјуа кад је изјавио да воли да иде у Нови сад "јер је јако ФРЕНДЛИ град". ФРЕНДЛИ! Јбт, ФРЕНДЛИ! Па да ли је он нормалан?

    Не знам о којим глумцима причаш, ако су ови рођени после 1975. године, њих углавном не сматрам за глумце већ за покушаје глумаца (част изузецима), али старија гарда глумаца се увек утркивала да добије што већу улогу у представама рађеним по Нушићевим, Стеријим и Срмечевим делима. Наравно, да неће ниједан глумац или глумица да се веже само за ову тројицу, јер сваком глумцу је потребан увек неки нови глумачки изазов, али баш да је већини смор да игра те представе, нешто се не слажем, али опет ти говориш о глумцима које познајеш.

    stvarno ne bih gledao onog iritantnog čoveka nikad. još obučen u ženu haha

    Лепо сам у претходним постовима написао да бих разумео да је у питању представа "Неки то воле вруће", а не "Госпођа министарка".

    Nastavi da se baviš temama kao što je muzika Južnog vetra, to je za tvoj sloj ljudi, a ne pozorište.

    Ти си само прошао поред позоришта, а и Синан Сакић је већи господин од тебе.

  3. Koliko transfercina hahahaha

  4. Сећам једног његовог интервјуа кад је изјавио да воли да иде у Нови сад "јер је јако ФРЕНДЛИ град". ФРЕНДЛИ! Јбт, ФРЕНДЛИ! Па да ли је он нормалан?

    Јебига, геј је човек, шта сад лоло

    Не знам о којим глумцима причаш, ако су ови рођени после 1975. године,

    Па да, говорим о ликовима које познајем, глуме повремено у Позоришту младих или СНП, нису стални глумци, ал опет, разумеју се људи, читају пуно драма и играју пуно драма, и буквално кажу за ову тројицу(таман си ме подсетио и на Сремца) да их уопште не воле.

    Лепо сам у претходним постовима написао да бих разумео да је у питању представа "Неки то воле вруће", а не "Госпођа министарка".

    То што је госпођа министарка мушко је ретардирано, али опет није кривица Јевтићева што је тако пошто је њему посао да уради то што му режисер каже, а режисер је очигледно неки квазипародичар који се смеје на Ђоковићеве имитације Шарапове.

  5. а режисер је очигледно неки квазипародичар који се смеје на Ђоковићеве имитације Шарапове

    Лепо ја кажем: редитељска пиздарија.

  6. Kad Fender dodje na ovu temu i kaze za nesto da je transfer blama, stvori se crna rupa i tema se urusi u sebe.

  7. Evo još jednog pozorišnog kritičara koji sudi, a da ne mora ni da odgleda. Prekrasno. Fender bi se Šekspirovo vreme zgražavao da vidi ženu na pozornici, kako tumači ženski lik. To je ta konzervativnost tipična za malograđanske karaktere.

  8. Kad Fender dodje na ovu temu i kaze za nesto da je transfer blama, stvori se crna rupa i tema se urusi u sebe.

    Ај немојте прогањати човека више у курац, то је још већи трансфер.

  9. pa đovak se nadrogira lepkom pa se onda krembelji nešto, a glupe babe se smeju po srbiji...a on ustvari u tom trenutku nije ni svestan šta radi

  10. Otvorite temu novu ili se prešaltajte na temu dukatlije (gej je ok) ili kako već.

  11. Evo još jednog pozorišnog kritičara koji sudi, a da ne mora ni da odgleda. Prekrasno. Fender bi se Šekspirovo vreme zgražavao da vidi ženu na pozornici, kako tumači ženski lik. To je ta konzervativnost tipična za malograđanske karaktere.

    http://www.blic.rs/data/images/2013-10-03/385342_goran-jevtic-gospodja-ministarka_ff.jpg
    РУШИМО МАЛОГРАЂАНСТВО!!!1

  12. Jeftini sarkazam, paragon mediokritetskog humora.

  13. Стеване, по стилу твог брањења Јевтаре, имам неки осећај да га лично знаш. :)

  14. фендере много си лош.

  15. Jebote, još u prvom postu sam mu se obratio sa "malograđanine", mislio sam da neće toliko vas da se primi. Da ne bude zabune, jeste meni mentolski da neko bude ubeđen da je predstava loša, a nije gledao, ali baš da pokazujem ovoliku nadmenost... Haha. Ono što je David citirao je najjače :D

  16. Што, бре, Давиде? Је л' зато што не волим Горана Јефтића или што мислим да је ово чиста редитељска пиздарија?

  17. из чиста мира лик избацо :) и још ти приписује да си реко да је врх па да се тиме одбрани безезе..

  18. не пратиш расправу лоше си аргуметновао и притом приписујеш саговорнику нешто што није рекао да би тај наводни исказ горе поменутог искористио у своју одбрану. и ја бих радије да гледам са женом у главној улози ал не значи да је то лоше урађено, уосталом не верујем да бисмо уопште провалили да је мушко да не знамо од раније него да га само видимо у овом издању.

  19. Давиде, извини што сам те увредио компромитујући Стевана употребивши тако малограђански термин врх и на тај начин извргавши руглу његов лични доживљај ове представе користећи реч која је испод његовог нивоа. Извини, нећу више.

  20. ма опуштено тебра.

"Zarobljen na Vukajliji već 2h. *_*"

Nikola Trajković | 14. Mart 2011.