Transfer blama

  1. Bоb_Rock
    I mnogo se, bre, propagira i nameće ta sloboda mišljenja. Svi kao papagaji ponavljaju tu izlizanu frazu "svako ima pravo na svoje mišljenje". Ne može bre svako da ima pravo na svoje mišljenje. Ja da se pitam, uveo bih posebnu komisiju neuropsihijatara i lekara kojoj bi, sa navršenih 20 godina života, pa bi svako ko želi da ima pravo na svoje mišljenje, morao da podnese napismeni zahtev, plati državi taksu 50 evra, pa polaže testove i biva propitivan od strane stručne lekarske komisije i ako prođe- da mu se u ličnu kartu upiše da ima pravo na svoje mišljenje, i samo bi takav imao biračko pravo i bio respektabilan i prihvatljiv kao sagovornik u raspravama svake vrste. Ostala govna da sede ispred diskonta, piju Jagodinsko i seru među sobom do mile volje.

    +10000000000000000000

    И да се пензионерима, односно особама старијим од 65 или макар 70 година, укине право гласа. Човек кад оматори почне да "пребацује" па подетињи, па није ништа рационални од клинца или клинке од 15 година.

  2. To, i ženama da se ukine biračko pravo i uopšte pravo na svoje mišljenje kao i pravo da uopšte podnose zahtev za dobijanje istog. To da zna da odabere, ne bi na posao išlo sa tonom pudera koji skriva dokaze njenog umeća da izabere.

  3. Баш толики фашиста нисам, али кад се само сетим гуски које су 2008. и 2012. гласале за ДС и Бориса Тадића "зато што је леп", помало има смисла то о чему говориш.

  4. Ова недифинисана глумачка појава (шатро глумац/глумица) која се одазива на име Горан/а Јефтић је играо/играла Живку министарку.
    Шта је, бре, ово који курац, јебемлитиженомаику?!
    Жанка Стокић и Љубинка Бобић се преврћу у гробу!

    http://www.mondo.rs/a622181/Foto/Zabava/Gospodin-ministarka.html

  5. Ostavi se pozorišta, malograđanine, i drži se komentarisanja fudbala ili tako nečeg prizemnog.

  6. Остави се ти, слепче један, држања придика. Овде сам ја господин, а ти ништак, лажни господин и лажни интелектуалац.

    Каква је ово спрдачина од представе? Пун ми је курац разноразних београдских никоговића и дођоша којима је Београд, тренутно место становања, као и њихових лудила и глупирања које ми представљају као уметност.

  7. Meni su najveći transfer kratki filmovi osnovaca i srednjoškolaca sa jutjuba u kojima otkrivaju gledaocima neke velike životne istine ili radnjom filma poentiraju na moral ili trulež društva, kurac palac. Deco, šetajte devojčiće, bežite sa časova, drkajte kurac. Za odrastanje ima vremena

    А мени су трансфер људи који по вукајлији дају деци савете да шетају девојчице, беже са часова и дркају курац.

  8. Pljuješ po predstavi koju nisi gledao, samo na osnovu jedne rediteljske intervencije. Ajde napiši nam i kritiku na osnovu 5 fotki sa Monda. Jebem ti žgadiju, u sve se razume.

  9. Овде сам ја господин, а ти ништак, лажни господин и лажни интелектуалац.

    хаха шта??

    иначе овај јевтић је хомос па му је и лакше, и не знам по чему је ,,никоговић" лик је добар глумац. и стварно шта гориш ту око једне ситице ни не би знао да је лик да се не види на оним сликама кад нема перику.

  10. Ма немој! А ти се разумеш. Или се поносиш што си можда присуствовао овом бламирању. Жгадија је свако не разуме и не прихвата нечије редитељске пиздарије.

    Видиш, у позориште сам први пут ишао са 5 година, којим случајем сам у основној школи био глумац-аматер, изводио сам имитације, глумио без треме пред препуном салом (и то не баш малом салом) баш одломке из Нушићеве "Аутобиграфије" и то играо главну улогу, тако да којим случајем мало знам шта су глума и позориште. За неке ствари ми није потребна завршена академија. Тако немој да ми продајеш форе са београдске улице о томе ко је малограђанин.

    Ја разумем да је била представа "Неки то воле вруће", овако ми је ово кретенизам.

    Горан Јефтић је један јако иритантан лик и никакав глумац који је евидентно уписао и завршио акадамију преко неких дебелих веза. Да је Никола Ђуричко играо Живку министарку колико год био смешан, опет би ми то било дебилно. Ово је по мени увреда за Жанку Стокић и Љубинку Бобић и чисто скрнављење лика и дела Бранислава Нушића и остајем при томе.

    Давид

    хаха шта??

    Не волим кад ми неко се представља као господин и академски грађанин, а нити има манире, нити образовање. Не трпим придике европејаца ни са титулом доктора наука, а камоли да ме неко са вероватно средњом стручном спремом назива малограђанином.

  11. Ha, ha, ha, ha, dotični pozorišni kritičar je glumio u osnovnoj školi i izvodio imitacije. Ja nisam gledao predstavu, te ne dopuštam sebi da iznosim ocene. Ne sudi se o knjizi po njenim koricama! Gospode, kakav nerazumni plebejac...

  12. Ја плебејац... Ијаој... Роб проевроских вредности, српском патријцу соли памет и назива га неразумним плебејцем...
    Јбг, свашта је могуће у овој Србији.

    И сад сам ја малограђанин јер судим књизи по корицама и кажем да је лоша, а теби се свиђају корице и кажеш да је врх. Добро, 'ајде...

  13. I mnogo se, bre, propagira i nameće ta sloboda mišljenja. Svi kao papagaji ponavljaju tu izlizanu frazu "svako ima pravo na svoje mišljenje". Ne može bre svako da ima pravo na svoje mišljenje. Ja da se pitam, uveo bih posebnu komisiju neuropsihijatara i lekara kojoj bi, sa navršenih 20 godina života, pa bi svako ko želi da ima pravo na svoje mišljenje, morao da podnese napismeni zahtev, plati državi taksu 50 evra, pa polaže testove i biva propitivan od strane stručne lekarske komisije i ako prođe- da mu se u ličnu kartu upiše da ima pravo na svoje mišljenje, i samo bi takav imao biračko pravo i bio respektabilan i prihvatljiv kao sagovornik u raspravama svake vrste. Ostala govna da sede ispred diskonta, piju Jagodinsko i seru među sobom do mile volje.

    možeš komotno i ti s njima

    EDIT: koji lol ovo mi postaje omiljena rečenica ikad:

    I mnogo se, bre, propagira i nameće ta sloboda mišljenja.

    neću slobodu mišljenja, hoću da mislim svojom glavom!

  14. E сад, немо д'серемо, Горан Јевтић је одличан глумац. Једна лоша представа није мерило, а и не знам колико је ова лоша пошто је ни ти ни ја нисмо гледали, па оно, мало је труло да пљујемо по човеку.

  15. чисто скрнављење лика и дела Бранислава Нушића

    Ово само износим као занимљивост, 95% глумаца које познајем сматра Нушића за смарача и његова дела за најдосаднија, јер су ликови једнодимензионални и предвидљиви до бола и да их није уопште занимљиво играти, и да је једини већи смарал од њега Стерија.

  16. stvarno ne bih gledao onog iritantnog čoveka nikad. još obučen u ženu haha

"Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… “Je l’ ti puši ćale?”, “Je l’ mogu u WC?”, “Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici.

Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči."

Status Magazin | April, 2009.