Transfer blama

  1. Шта лупам? Не смеш линк профила да качиш, само оно што је јавно, али да сакријеш име и презиме. Не знам, немој после да те банују. Бановали су људе због оваквих ствари раније.

  2. Jesi, ali ti ljudi nisu bili Jebač, nego neki anonimci...mito, korupcija i poznanstvo sa moderatorima te provlače kad vrhu Vukajlije.

  3. Ма боли мене курац за ово двоје дебила. Само да Јебач не најебе к'о за Пују. Овакви дебили не увиђају колико се бламирају.

  4. Sta je bilo za Puju? Ono kad su mu ugaslili stranicu na fejsu?

  5. ok
    al kasnije tek

    obavezno okaci ovde.

  6. Peri d platapus
    Sta je bilo za Puju? Ono kad su mu ugaslili stranicu na fejsu?

    Ма није што су угасили страницу, него се мајмуни и лажни моралисти примили па га пријавили полицији. Њега и све админстраторе странице, па су их лоцирали помоћи ИП адреса. И то га прво пријавила нека луда баба-девојка од 50 и кусур година што се пали на Лаушевићеве изливе муд(р)ости.

  7. jebač, sad sam ga dodao i ja... ako mi nešto bude krenuo da priča, ići ću na ovaj tvoj fazon da ga trolujem... ali samo ako me prihvati lolo

  8. U jebote, ja mislio da je to potpuno banalno, prijavili mu stranicu mnogo puta pa je ugasio fejs...i to za postovanje privatnih stvari, isto nisam znao da je ozbiljno...

  9. ал је овај фендер обавештен ко биа

  10. Па јеси ли сам писао да су те пријавили? Ја сам тада претпоставио да је накаква бабетина у питању, насписао сам то у Пујиној теми. И старно била нека бабетина, пизда јој материна луда, јеб''о је Лауш онако климактеричну и недојебану.

  11. Ovo nije blam, ovo je tolika muka do te mere da je morbidno.

  12. Prijavila ga policiji Zorica Tomić, sestra Mirjane Bobić-Mojsilović.

  13. Лажеш, Радјарде! Није Зорица! Мира га је пријавила.

  14. Prijavila ga policiji Zorica Tomić, sestra Mirjane Bobić-Mojsilović.

    Нико други...

  15. Hahahaaaahahahaaahahahahah kakav lik hhahahahahh

  16. Џамајка, сад га тролуј да прича о жени. Али немој ништа да га питаш, него крени да се жалиш на своју, тако га пецнеш да ће све отворено да прича о Лидији пијандури.

  17. полако... чекам да видим да ли ће први да крене лоло

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.