Najbolje pivo koje ste ikada pili / objektivno najbolje pivo na svijetu

1. Merak mi je da....

2. Мени и пиво и кока-кола најбољи из стакла, најгори из пластике, а лименка ми у средини.

3. Meni je kola kola najbolja u limenci.

4. Evo opet da ponovim, pošto vidim da nas ima najviše što volimo to pivo. Znači:

Hladno točeno veliko crno nikšićko pivo.

Nije skupo a odlično je!

5. samo da je svetlo i ladno. i da mu nije baš previše istekao rok trajanja.

6. Volim pivo s ukusom girica

7. Joviciu izgle bas selo to pivo

Što se mene tiče, meni je najbolje sjeo neki točeni Amstel jednom kad sam bio na ekskurziji u Italiji, gradić Lido di Iesolo. Inače standardni Amstel sam pio i ovdje, kao i točeni i nikad mi nije bio ni blizu kao to pivo tad na ekskurziji, tako da već počinjem da sumnjam da li je to uopšte bio Amstel, ili možda ovaj naš "Amstel" ne valja kurcu.

Eh da, jednom mi je savršeno sjeo točeni Amstel na ekskurziji u Lido di Iesolu. Nikako ne mogu da prežalim što sam tad naručio malo.

8. pio sam dosta piva,vrsti piva i ostao veran lavu.volim i hajnekena popiti,ali nije bas jeftin,pa se bas ne castim cesto.ladan lav iz flase ispred diskonta,banja.

9. Najbolje pivo po meni je LAV, probao sam mnoga, ali iygleda da navika cini svoje.... Ako moye da se bira, toceno je na prvom mestu...

10. Salmonel, baš si napravio dobru foru iskopavanjem tog starog posta :))

11. Jbg, leto je, pa je opet aktuelno... xD

12. Налетех пре пар година на Копаонику на Бадвајзер, ко га је направио, руке му се позлатиле! Од домаћих - Лав.

13. Месечарка
    Ваљевско.

Vidis kako znas. :)

14. Jelen Fresh sa ukusom grejpa...

15. YeahBatch
    Vidis kako znas. :)

Јоој, кад смо били ту на наступу, убили се к'о мајке. Најлепше. :)

16. Nisam neki stručnjak, niti pivopija odmah da kažem, ali Pan mi je dobar kao i Tuborg.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.