- P
Ima li ovde zaljubljenih ili ste do te mere zatucani kad su emocije u pitanju? :) Da li ste zaljubljeni i da li volite nekog? Ko vas privlači? Muško, žensko, Mogša? :) Šta bi bilo ključno kod vas za zaljubljivanje? Da li je zaljubljivanje najobičnija glupost i zaslepljivanje koje skontaš tek kada počneš da patiš?
Nego, ima li nekog Vukajlijaša koji je zaljubljen u neku Vukajlijašicu? Ili obrnuto? Nekih izvaljivanja ljubavi? Muvanja?
- l
ijao moja tema! :D
mnogo volim da sam zaljubljena, može se reći da sam zaljubljena u zaljubljivanje. kada sam zaljubljena onda sam najsrećnija, sve mi ide od ruke (hm, ovo može biti dvosmisleno, neka) poletna sam, imam energije za sve, kad sam bila mlađa bolje sam učila, a sada bolje radim kad sam zaljubljena. volim to osećanje. kao da letiš na krilima ljubavi (bljaaaak i meni se povraća od patetike...). čak i kad sam bila nesrećno zaljubljena, bila sam srećna, jer sam uvek kontala bolje i tako nego nikako, a ako će ti ljubavni problemi biti jedini koje imaš u životu - onda si srećan čovek.
sada sam super srećno zaljubljena (skoro do granice ziljavosti, a preko granice ludila, u bivšeg vukajlijaša), i zbog toga sam super srećna. i volela bih da svi na ovom svetu budu zaljubljeni. all we need is love! :D - l
ja sam zaljubljena!!!!!
(e jebiga, ne zvuči tako dobro kao "ja jebem!" :S)
- l
to lutko!!!! :))))) aj se jebemo! (joj bože što sam prsla...:S)