Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Pa neko se loži, to je sigurno. Ne mogu novine da otvorim a da ne nađem nešto o Onuru i onoj maloj. A ne verujem baš da ta gledanost potiče od Mađarica u Vojvodini.
edit: Džimi, izgleda posrano, jeste, ali to nam samo govori da standard opada...
Pravo ime čoveka je Fernando Kolunga, tu facu moraš znati :) još da znam kako se postavlja slika...
Онур, јеботе. :)
Ja mislim da je Čevu sve rekao...tema zrela za zatvaranje. :D
Hakan ŠuKUR - ac, jebo ga ker.
Ja se ne ložim na Turkinje, ne privlači me ona njihova moda. Ova zadnja kolekcija feredži i burki(ako sam dobro napisao) mi je nekako skroz fazon 90. Mislim to je totalno aut.
Moda, moda, moda, ko da ja ne pratim modu.
Тих Турака је пун курац ПОСВУДА.
Јесте, Јерменски лоби и њихов кокус су број 2 у УСА. Одмах после Жидова. Друго, да нема турских гена, ја никад не бих био вако леп човек, црн, маркантан, не бих никад јеб'о да сма остао плави, наранџасти џиџнџер пјур Словен, као што су ми преци били. А и Чеву изнад је објаснио, ХАКАН ШУКУР!!!
Ко је на слици?
Хакан, јеботе!
А, ти си девојчица, сори :). То је највећа легенда турског фудбала, један од највећих центарфорова, оних класичних, са краја двадесетог и почетка двајеспрвог века. И то не само Турске, већ и Европе и света.
Боже, зар изгледам као мушко? Хм... :)
Боже, зар изгледам као мушко? Хм... :)
Немам ја појма :)
Данкане, што смараш девојку о фудбалу?
Данкане, што смараш девојку о фудбалу?
Јеб'о матер, ако нисам знао да ћеш ово да напишеш. Брате, то није фудбал, то што је Хакан играо то је била поезија, не као ово данас.
I postigao je najbrži gol na SP 2002. u Koreji i Japanu, u utakmici za 3.mjesto.
Duncana na kolac! Neomascen.
I sad ćemo da čitamo tomove o fudbalu i propalom sajtu i smoru....u tisućnastavaka k'o sapunjara.
http://vukajlija.com/zabava/posteri/40904
Мени и даље није јасна опседнутост њима.
Мојне, брате Турчине и Виртуал Србине :)
Onur mi zvuci kao Lenor i cuo sam da je masu zgodan, ne znam kako polucelavi kratki pickonja moze biti zgodan mada vozi BMW serije 7 to ima dosta uticaja....