Nije vic,istinit je događaj,ali je jako dobro. Prenosim c/p sa jednog foruma:
Kako pise "The London Times":
Dobro isplanirana penzija
U blizini Zoo vrta u Bristolu, Engleska postoji parking za oko 150 automobila i
8 autobusa. Za oko 25 godina, parking je naplacivao vrlo ljubazan cuvar parkinga.
Cena parkinga je bila £2.50 za automobile (oko 4 dolara) i £7.50 za autobuse
(oko 12 dolara)..
I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, cuvar se jednostavno nije pojavio..
Uprava ZOO vrta je bila prisiljena da pozove Gradsku Upravu i da zatrazi drugog cuvara parkinga..
Medjutim, Gradska Uprava je odgovorila da ona NEMA nikakvu nadleznost nad ovim parkingom, i da je to iskljucivo u nadleznosti samog ZOO parka !
ZOO park je onda obavestio Gradsku Upravu da je cuvar parka bio njihov zaposleni,
a ne zaposleni ZOO vrta..
Onda je Gradska uprava obavestila ZOO vrt da ona NIKADA nije imala svog
zaposlenog kao cuvara pomenutog parkinga !!
Za to vreme, covek o kojem se vodila rasprava, verovatno je sedeo u svojoj vili
negde u Spaniji, Karibima (ili negde slicnoj destinaciji), posto je ocigledno
SAMOVOLJNO instalirao na parkingu, aparat za naplatu parkinga !
I tako je on svakog dana naplacivao oko 1200 dolara dnevno, 25 godina neprekidno..
To znaci da je ukupan iznos bio skoro 11 miliona dolara !!
A da niko, ni dan-danas ne zna ni kako se on uopste zove ..!!?
Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira
Mislim da mu se dopadas - Chetekara
Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako
Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute
On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya
Vreme je da krenem - Odokuchi
Lepo sto ste svratili - Idikuchi
Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu
Trenutno je zauzet - Ribukara
On se sali s vama - Ate Zayebawa
On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi
Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu
On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa
Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada
Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka
Prijatno - Malodishi
On je jako dobar muz - Agatura Doyaya
On se toga plasi - Nemamuda
Nju ne interesuju muskarci - Owariba Nechekara
Gatara - Chiribuchi Riba
On voli gledanje u karte - Ochegata
On ne veruje u vradzbine - Nechegata
Ocuh - Mamukara
Maceha - Mometati Pushikaru
Svekrva - Wadidushu
Homoseksualac - Kituima Kitupushi
Lezbejka - Imapitsu Ocheribu
Super mi je s njim - Tura Miduboko
On je spavao sa njom - Natako Yenakitu
Seks - Kita Upitsu
Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi
Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu
Analni seks - Kitakara Teudupe
Oralni seks - Aypopu Shimikitu
Sede deda i unuk na terasi, a njihov pas lezi ispred i lize si muda.
Klinac se zagleda u kera i to sto radi i kaze - ajao, deda, sta bih ja dao da mogu to..
Kaze deda - pa mozes, ali.. Ja mislim da ce te ujesti.
Vratio se ciga sa puta, i ortak ga ispituje...
Ortak:"Cigo, gde si bio?"
Ciga:"U Španiju!"
Ortak:"Gde si bio? U Madridu, Barseloni, Sevilji..."
Ciga:"Ne, BAŠ u Španiju!"
Ulazi čovek sa nožem u grudima u ordinaciju:"Aaaah! Doktore pomagajte!"
Doktor:"Izvinite ali sada je tri i dvadeset, a ja radim do tri..."
Pacijent:"Molim Vas doktore pomozite mi!"
Doktor mu izvadi nož iz grudi, i zabode u oko:"Idi kod očnog, on radi do pet!"
Napao strašni zmaj goloruki srpski narod u jednom selu i oni šta će skupe sve pare da dovedu najjačeg ratnika i dovedu Arkana. Ulazi Arkan unutra i govori zmaju: Izlazi da ti jebem mamu. Uhvati ga zmaj rukom i sprži ga. Vide seljaci da je đavo odnio šalu i opet prodaju svu stoku i nađu vrhunskog prodavca magle i dovedu Slobodana Miloševića. Ulazi ovaj i počinje: Ovo su vekovne srpske zemlje i ti nemaš prava da tlačiš ovaj jadni narod. Uhvati zmaj i njega rukom i sprži ga. Igrom slučaja tu se zatekao Luis i seljaci i njega unutra uguraju. On počinje da se pravda: Nisam ja odavde, mene su silom ugurali. Zmaj ga uze u ruku, gleda ga i upotrijebi ga kao roll on ispod pazuha.
HEAVY METALAC dolazi na Harley Davidsonu, ubija zmaja, popije pivo i odjebe princezu.
GRIND METALAC dolazi, odvristi nesto sasvim neuracunljivo za otprilike 2 minuta i zatim ode.
POWER METALAC dolazi jasuci belog jednoroga, pobegne od zmaja, spasi princezu i oni vode ljubav u zacaranoj sumi.
THRASH METALAC dolazi, potuce zmaja, spasi princezu i odjebe je... brzo i lako.
FOLK METALAC dolazi sa prijateljima svirajuci harmonike, violine, flaute i jos puno uvrnutih instrumenata, zmaj se uspava (umoran od plesanja) i oni odlaze bez princeze.
VIKING METALAC dolazi na brodu, ubija zmaja mocnom sekirom, skuva i pojede ga, siluje princezu do smrti, opljacka zamak i spali mesto pre odlaska.
DEATH METALAC dolazi, ubija zmaja, jebe princezu i ubija je, zatim odlazi.
BLACK METALAC dolazi u ponoc, ubija zmaja i natice ga na kolac ispred zamka... zatim siluje princezu, ispija njenu krv u ritualu pre nego sto je ubije... zatim i princezu natice na kolac.
GORE METALAC dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, jebe princezu i ubija je...
zatim jebe ponovo njen les, rasece njen stomak i pojede utrobu, jebe njenu mrcinu po treci put, spali truplo i jebe ga poslednji put.
DOOM METALAC dolazi, vidi velicinu zmaja i pomisli da ga nikada nece pobediti, pada u depresiju i izvrsava samoubistvo...
Zmaj pojede njegov les i princezu zajedno.
GOTHIC METALAC dolazi istripovan da je vampir i da ga zmaj nece videti ako se krece u senci. Zmaj ga pojede a princeza se udavi u jezeru suza.
NU METALAC dolazi skakajuci i mlatarajuci sa dredovima. Zbuni zmaja, udje kod princeze i smori se jer je princeza demode za njega.
AVANTGUARDE METALAC dolazi na kolenima, gledajuci u nebo, zmaj se uplasi i pobegne a princezu zakaci o drvo i pise poeziju.
AGRO METALAC
Dodje na traktoru, odjebe zmaja, prebije princezu i useli se u zamak.
TROO METALAC dodje i pocne i zmaja i princezu da smara time kako je metal njegov zivot
PROGRESSIVE METALAC dolazi sa gitarom i svira solo od 26 minuta, zmaj se ubija od muke, protagonist odlazi u princezinu spavacu sobu, svira jos jedan solo sa svom tehnikom koju je naucio na zadnjoj godini konzervatorijuma... princeza bezi, i sada trazi "HEAVY METAL" protagonistu.
GLAM METALAC dolazi, zmaj se smeje njegovoj pojavi i pusta ga da udje, protagonist krade princezinu sminku i pokusava da ofarba zamak u predivnu ruzicastu boju.
INDUSTRIAL METALAC se pojavljuje u bljestecem kaputu, pravi nepristojne gestove pred zmajem, i biva priveden u zemlju bajki od strane radnika obezbedjenja.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ali ja volim mačke. Ne bi ih palio...:(
Nije vic,istinit je događaj,ali je jako dobro. Prenosim c/p sa jednog foruma:
Kako pise "The London Times":
Dobro isplanirana penzija
U blizini Zoo vrta u Bristolu, Engleska postoji parking za oko 150 automobila i
8 autobusa. Za oko 25 godina, parking je naplacivao vrlo ljubazan cuvar parkinga.
Cena parkinga je bila £2.50 za automobile (oko 4 dolara) i £7.50 za autobuse
(oko 12 dolara)..
I onda, jednog dana, nakon 25 godina redovnog dolaska na posao, cuvar se jednostavno nije pojavio..
Uprava ZOO vrta je bila prisiljena da pozove Gradsku Upravu i da zatrazi drugog cuvara parkinga..
Medjutim, Gradska Uprava je odgovorila da ona NEMA nikakvu nadleznost nad ovim parkingom, i da je to iskljucivo u nadleznosti samog ZOO parka !
ZOO park je onda obavestio Gradsku Upravu da je cuvar parka bio njihov zaposleni,
a ne zaposleni ZOO vrta..
Onda je Gradska uprava obavestila ZOO vrt da ona NIKADA nije imala svog
zaposlenog kao cuvara pomenutog parkinga !!
Za to vreme, covek o kojem se vodila rasprava, verovatno je sedeo u svojoj vili
negde u Spaniji, Karibima (ili negde slicnoj destinaciji), posto je ocigledno
SAMOVOLJNO instalirao na parkingu, aparat za naplatu parkinga !
I tako je on svakog dana naplacivao oko 1200 dolara dnevno, 25 godina neprekidno..
To znaci da je ukupan iznos bio skoro 11 miliona dolara !!
A da niko, ni dan-danas ne zna ni kako se on uopste zove ..!!?
Pričaju mazohista i sadista.
Mazohista:"Molim te, muci me, pretuci me...Molim te..."
Sadista:"He,he,he...neću!"
Japanski recnik:
Moj otac je u kupatilu - Tatami Setushira
Mislim da mu se dopadas - Chetekara
Mislim da mu se jako dopadas - Chetekara Samotako
Molim vas, odbijte, ili cu morati da upotrebim fizicku silu - Begamore Tuchichute
On voli sljivovicu - Piyeraki Yudo Yaya
Vreme je da krenem - Odokuchi
Lepo sto ste svratili - Idikuchi
Odspavaj malo - Idikuchi Ubisowu
Trenutno je zauzet - Ribukara
On se sali s vama - Ate Zayebawa
On ne moze da ostavi cigarete - Nasugushi Kokopushi
Nasi konkurenti su ozbiljni - Onitamo Yebukewu
On ne predstavlja pretnju - Neka Migaduwa
Mislim da smo se izgubili - Yao Kudasada
Trebalo bi kupiti krompir i mleveno meso - Yedemi Semusaka
Prijatno - Malodishi
On je jako dobar muz - Agatura Doyaya
On se toga plasi - Nemamuda
Nju ne interesuju muskarci - Owariba Nechekara
Gatara - Chiribuchi Riba
On voli gledanje u karte - Ochegata
On ne veruje u vradzbine - Nechegata
Ocuh - Mamukara
Maceha - Mometati Pushikaru
Svekrva - Wadidushu
Homoseksualac - Kituima Kitupushi
Lezbejka - Imapitsu Ocheribu
Super mi je s njim - Tura Miduboko
On je spavao sa njom - Natako Yenakitu
Seks - Kita Upitsu
Zelim seks (M) - Nakitu Minayashi
Zelim seks (Z) - Udjimi Upitsu
Analni seks - Kitakara Teudupe
Oralni seks - Aypopu Shimikitu
Ulovio Bosanac zlatnu ribicu, i ona mu kaže:"Ako me pustiš ispuniću ti jednu želju." ...I on je pusti!
Баракуда, заборавио си шпорет: Точури јакодими. ;)
Sede deda i unuk na terasi, a njihov pas lezi ispred i lize si muda.
Klinac se zagleda u kera i to sto radi i kaze - ajao, deda, sta bih ja dao da mogu to..
Kaze deda - pa mozes, ali.. Ja mislim da ce te ujesti.
Ulazi čovek bez jedne ruke u prodavnicu i pita:
"Izvinite, je l' ovo SECOND-HAND šop?
(ovo je za VanGogu) :)))
Vratio se ciga sa puta, i ortak ga ispituje...
Ortak:"Cigo, gde si bio?"
Ciga:"U Španiju!"
Ortak:"Gde si bio? U Madridu, Barseloni, Sevilji..."
Ciga:"Ne, BAŠ u Španiju!"
opet si me nasmejao:)))
Ulazi tip u kafanu:
Konobar, ima li piva?
Ima.
Je li ti hladno?
Jeste.
Pa, obuci džemper.
Ulazi tip u Dalmaciji u kafanu: Kelner ja bih pivo!
Kelner: Pa,pivaj čovječe, slobodno!
@ Predrazinjo,HVAAAALAAAA!!!
:)))))))
Dolazi muž u Dalamaciji kući.
Pita ga žena: Mužu, jesi li jea?
On podiže palac gore i govori: Jea.
Hahahahahahah
Ulazi čovek sa nožem u grudima u ordinaciju:"Aaaah! Doktore pomagajte!"
Doktor:"Izvinite ali sada je tri i dvadeset, a ja radim do tri..."
Pacijent:"Molim Vas doktore pomozite mi!"
Doktor mu izvadi nož iz grudi, i zabode u oko:"Idi kod očnog, on radi do pet!"
Napao strašni zmaj goloruki srpski narod u jednom selu i oni šta će skupe sve pare da dovedu najjačeg ratnika i dovedu Arkana. Ulazi Arkan unutra i govori zmaju: Izlazi da ti jebem mamu. Uhvati ga zmaj rukom i sprži ga. Vide seljaci da je đavo odnio šalu i opet prodaju svu stoku i nađu vrhunskog prodavca magle i dovedu Slobodana Miloševića. Ulazi ovaj i počinje: Ovo su vekovne srpske zemlje i ti nemaš prava da tlačiš ovaj jadni narod. Uhvati zmaj i njega rukom i sprži ga. Igrom slučaja tu se zatekao Luis i seljaci i njega unutra uguraju. On počinje da se pravda: Nisam ja odavde, mene su silom ugurali. Zmaj ga uze u ruku, gleda ga i upotrijebi ga kao roll on ispod pazuha.
Metalci u bajci :
HEAVY METALAC dolazi na Harley Davidsonu, ubija zmaja, popije pivo i odjebe princezu.
GRIND METALAC dolazi, odvristi nesto sasvim neuracunljivo za otprilike 2 minuta i zatim ode.
POWER METALAC dolazi jasuci belog jednoroga, pobegne od zmaja, spasi princezu i oni vode ljubav u zacaranoj sumi.
THRASH METALAC dolazi, potuce zmaja, spasi princezu i odjebe je... brzo i lako.
FOLK METALAC dolazi sa prijateljima svirajuci harmonike, violine, flaute i jos puno uvrnutih instrumenata, zmaj se uspava (umoran od plesanja) i oni odlaze bez princeze.
VIKING METALAC dolazi na brodu, ubija zmaja mocnom sekirom, skuva i pojede ga, siluje princezu do smrti, opljacka zamak i spali mesto pre odlaska.
DEATH METALAC dolazi, ubija zmaja, jebe princezu i ubija je, zatim odlazi.
BLACK METALAC dolazi u ponoc, ubija zmaja i natice ga na kolac ispred zamka... zatim siluje princezu, ispija njenu krv u ritualu pre nego sto je ubije... zatim i princezu natice na kolac.
GORE METALAC dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, jebe princezu i ubija je...
zatim jebe ponovo njen les, rasece njen stomak i pojede utrobu, jebe njenu mrcinu po treci put, spali truplo i jebe ga poslednji put.
DOOM METALAC dolazi, vidi velicinu zmaja i pomisli da ga nikada nece pobediti, pada u depresiju i izvrsava samoubistvo...
Zmaj pojede njegov les i princezu zajedno.
GOTHIC METALAC dolazi istripovan da je vampir i da ga zmaj nece videti ako se krece u senci. Zmaj ga pojede a princeza se udavi u jezeru suza.
NU METALAC dolazi skakajuci i mlatarajuci sa dredovima. Zbuni zmaja, udje kod princeze i smori se jer je princeza demode za njega.
AVANTGUARDE METALAC dolazi na kolenima, gledajuci u nebo, zmaj se uplasi i pobegne a princezu zakaci o drvo i pise poeziju.
AGRO METALAC
Dodje na traktoru, odjebe zmaja, prebije princezu i useli se u zamak.
TROO METALAC dodje i pocne i zmaja i princezu da smara time kako je metal njegov zivot
PROGRESSIVE METALAC dolazi sa gitarom i svira solo od 26 minuta, zmaj se ubija od muke, protagonist odlazi u princezinu spavacu sobu, svira jos jedan solo sa svom tehnikom koju je naucio na zadnjoj godini konzervatorijuma... princeza bezi, i sada trazi "HEAVY METAL" protagonistu.
GLAM METALAC dolazi, zmaj se smeje njegovoj pojavi i pusta ga da udje, protagonist krade princezinu sminku i pokusava da ofarba zamak u predivnu ruzicastu boju.
INDUSTRIAL METALAC se pojavljuje u bljestecem kaputu, pravi nepristojne gestove pred zmajem, i biva priveden u zemlju bajki od strane radnika obezbedjenja.
skakali srbin, nemac i francuz sa ajfelovog tornja i prvi skoči bosanac
Znam da je vic o Chuck Norrisu,al ajd-
Chuckie je pobijedio Mila Djukanovica na izbore.