Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
WIRED, Technology Review i Scientific American.
Zidojče cajtung i Šport Bild.
Gastarbajterčino raspala stara :-)
A šta ti čitaš, Noje ciriher cajtung? :)
Čiram 'Pres', 'Fokus' i 'Glas Srpske'.
Pres ja kupujem, Fokus kupuje stara a Glas kupuje stari.
Od ovijeh nedeljnijeh čitam NIN i Reporter.
oxe, gastarbajteru, o'kle si ti beše?
aj da organizujemo jedno okupljanje u cirihu :D
Слободна Војводина :))
Док нисам им'о нет, купов'о сам Блиц само због стрипа. Сад само то преко нета.
aj da organizujemo jedno okupljanje u cirihu :D
To vidi sa Luksdokom, on je Švicarac raspali :) Ja sam zadužen za Vestfaliju u Nemačkoj, a tu mi je samo povremeno Skočimiš. Vehbija je daleko, u Berlinu, mada uskoro možda padne okupljanje u Luksemburgu: Kurd i ja :)
Samo da se nadovežem - ja nisam gastarbajtar, ja u Njeačku odem samo na odmor. :D
Čitam novine u koje puštaju dojke, a dojke postoje u BLIC-u na 9-toj strani.
Večernje Novosti od korica do korica i to na wc šolji...
Не купујем ниједне. Преко нета читам разне, и могу рећи да је Blitz убедљиво највеће говно. Толику хрпу наручених текстова, неуких превода, идијотски написаних "вести", моронских блогова, прича о Пипи Мидлтон итд, у руху "озбиљних" новина, нисам видео. О цензурисању коментара да не причам.
Žurnal i Blic.
ja ne čitam novine, samo gledam slike, informacije dobijam odavde...
Niko nije rekao da si gastarbajter, mojne da se vređaš :) Ali očekivao sam od tebe da navedeš ovde neke ekstremno lokalne novine, pošto u Nemačkoj svako selo ima novine. Recimo General Ancajger iz Bona je odličan.
Press, a ni Zabavnik nije loš :D
Zabavnik, CKM i drpam od babe Readers Digest:)
Na prvoj strani možete da vidite Tinino "ch". :)
Inače, Blic.
Novosti i ponekad Blic. Čitam Blic zbog sporta.
edit: Čitam od časopisa Zvezda Srbija.