Tinejdžeri vukajlije

1. Sta da ti kazem. Uticaj sredine.

2. Dobio Keln.
    Jos 5 tekmi i dobijam.

3. Nova tema:
    Da li plačete?Ako da kada?Šta je potrebno da vas rasplače?

4. Nisu oni divni, nego imaju poremećen bioritam. Mi menjamo dan za noć. Odo sad da doručkujem.

5. Retko, ali kad se rasplacem ne mogu da stanem. Ponekad ne znam zasto placem. Jednostavno mi se nakupi svasta. Plakanje nije lose, bolje je izbaciti to iz sebe nego skupljati. Desava mi se da se rasplacem u nezgodnom trenutku, recimo u skoli. To mrzim, jer plakanje pred drugim ljudima shvatam kao privlacenje paznje. Problem je sto ne znam kako da stanem. Nekad prijateljski zagrljaj zna jos vise da me rasplace, shvatim da je neko tu za mene i sva se nesto sjebem, iako bi boli logicno da me to utesi. Desava se da placem kad sam ljuta, tad mi treba samo samoca. Izduvam se na razlicite nacine, trcim, udaram u nesto... Ponekad placem kad me neka prica ili film raznezi ili kad se saosecam s nekim. Nekad placem, jer me niko ne razume. ti?

Reme
    Prijatno :D

6. Retko, ali kad se rasplacem ne mogu da stanem. Ponekad ne znam zasto placem. Jednostavno mi se nakupi svasta. Plakanje nije lose, bolje je izbaciti to iz sebe nego skupljati. Desava mi se da se rasplacem u nezgodnom trenutku, recimo u skoli. To mrzim, jer plakanje pred drugim ljudima shvatam kao privlacenje paznje. Problem je sto ne znam kako da stanem. Nekad prijateljski zagrljaj zna jos vise da me rasplace, shvatim da je neko tu za mene i sva se nesto sjebem, iako bi boli logicno da me to utesi. Desava se da placem kad sam ljuta, tad mi treba samo samoca. Izduvam se na razlicite nacine, trcim, udaram u nesto... Ponekad placem kad me neka prica ili film raznezi ili kad se saosecam s nekim.

Upravu si ne treba to držati u sebi.Ja ne palčem ali zato kad sam ljut odem na net i vrijeđam neke random ljude koje me nerviraju.

Nekad placem, jer me niko ne razume

Ne pokušavaj druge ljude natjerati da te razumiju.Zašto bi?Svako je poseban...

7. Pa nekad mi je potrebno da me neko razume. Ne mora da se slaze, samo da shvati moje misljenje :D

8. Sta je sad? Niko vise ne place? Ne budite piiiiiiip, priznajte? Nije tesko :P

9. Moraš pronaći nekoga istih shvatanja kao ti.Da bi neko shvatio šta misliš mora razmišljati na sličan način.Ja sam odavno prestao da tražim razumjevanje okoline.

10. Ja cu nastaviti da trazim :)

11. NEEEE NISAAAAAM NI SUZUUU PUSTIOOOOOO AAAAL MOOOOJEEEE SRCEEEEE NAAA DLAAANUUUUU JEEEEEE, SAMOOOO SAAAAAM TIHOOOOO IZUSTIOOOOOO NEEEEE LJUBAV OVDEEEEEEE VIŠEEEEE NEEEEE STANUJEEEEEEE.

Ne. Ne sećam se kad sam zadnji put plakao. Al sa druge strane, znam žestoko da se smorim zbog nečega. Uglavnom sam žestoko pozitivna osoba, optimista sam. Mada meni sve ovo ima veze sa onom prethodnom pričom o prijateljima, i pobeđivanju bedaka.

ZBOG MENEEEE NE PLAČIIIII JA SUZA NISAM VREDAAAAN KASNOOO JEEE DA SE SADAAA MENJAAAAAM.

12. Srećno sa tim.Ja sad moram da se socijalizujem.Cjeli dan sam pred kompom.Baj.

13. Ostadoh sama. Ili ne? :D

14. Oho, ajde, tebe da cujem! Pricaj :D

15. O čemu imam mnogo toga na pameti kaži i ja ću pričati :D

16. Могу и ја са вама да причам?

17. Naravno Laki, tebe cekam :D
    Pa pricajte sve sto vam padne na pamet.. I prelistajte par zadjnih strana, pa recite nesto i o tim temama, ako vas ne mrzi :D

18. Nova tema - Ćiro Blažević kralj ili zabluda?

Moje mišljenje KRALJ

19. Пријатељ је онај човек који ти да да му јебеш жену а онда је обрише папирном марамицом.

За ову изјаву ми је један модератор рекао да сам

Убер примитивац

лол

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.