Prijava

U 4om osnovne sam pogodio nastavnicu milanku (najzajebanija kučka u školi) školskom torbom u stomak. Reče mi tad zapamtićeš me ognjene. I zapamti je ja. Bi mi razrednica od petog razreda."ko će danas odgovarat? Ajde ti ognjene."
"danas ispitujemo" kad bih čuo sam bih izlazio na tablu. U toku 45min kod nje sam jednog dana dobio 3 keca.
A ja sam u stvari gadjao branka.

U 3om osnovne smo se takmičili bata i ja ko će više stepenica preskočit. Ja sam pobijedio i slomio nos i zub.

Kad sam imo oko 11 obio sam komšijinu šupu i ukrao neku crvenu farbu i ofarbao mu jedan dio kuće. Ni fala nije rekao. Da mu je ko drugi radio uzeo bi mu 10 maraka.

хахаха ђубре незахвално.
Ја сам исто тако оплевила баби из комшилука башту и још горе сам прошла. Рекла ми је: "дабогда ти се руке осушиле!" Није ми било свеједно.

U osmom razredu sam bio jednoč mnogo ljut i gadjah nastavnicu francuskog klupom

u šestom sam upiso sam sebi neke ocjene u dnevnik

jedna digresija curice vole džibere

u 8 sam otplivo daleko i pokušavao da potonem. Marija našla drugog. Sjećam se da se prezivao zidan, ne no ronaldinjo. Seljanka.

Kroz djetinjstvo sam udarao košarkašku loptu glavom.

Izbačen sam u 10 godini sa plesa.

Ukrao sam komšinici iz novčanika mislim 94te 30din ako se dobro sjećam. Doduše njen muže je tipa don (ne žujan no mafijaš) pa im nije zafalilo, a ja sam bio željan turbo žvaka i onih ko sličica teta što kad im ližeš brus ili gaćice one(i) nestaju

Sa 10god Kad se jedan drug selio u čikago ja sam ga zadnjih dana izbjegavo da mi ne bi tražio nazad jednu video kasetu što mi je pozajmio. Bila je neka treš komedija sa nekom smećarkom tipa vinona rajder kad ima izmišljenog druga.

Близу моје куће налазила се касарна. И за време рата испред те касарне паркирали су се камиони натоварени пушкама и муницијом. Једном смо ја и мој рођак са села из једног камиона украли један пакет противавионских ракета.

Никад жешће батине нисам добио у животу.

Недалеко од те касарне беше паркиран и један мерцедес С класе, ганц нов. Украден. Никшићке табле. Обили смо га пајсером. И узели све што је било у њему.

Стрико, отац тог мог рођака, нас је тукао штапом за рибу.

,,Немој по глави, немој по глави!" повикасмо.

То су они старински штапови, из два дела.

Не ови нови, што не боле.

Nekad Jedan dan neko obi trafiku i jebiga meni sve na gotovo, na dohvat ruke a milice nidje, ma nikog nidje. Ja uzeo paket šibica.

Sa 6 godina pokazao sam kitu (pišu) rasnoj komšinici od 7 punih godima. "Igramo se doktora". Njena mama i moja mama su prestale da piju kafu. Takodje 2 sprata niže postojala je baba koja mi je kad god pokažem pišu davala kesu bombona. Sad možda zvuči bolesno ali 501 sa crtom. 501 drugari, 501! Sto sad niko neće da plati da se pokazujem.

Au, Ognjene, mogao si to sve da sročiš u jedan post. :)

Kad sam bio mali, par ljudi me je čuvalo, i nije moglo sačuvati. Večito sam išao na drugi kraj sela i pravio traume porodici jer su me po par sati tražili. Tako kažu.

Bejah mnogo hiperaktivan i nisam prestajao skakati. Padao sam u dva meseca tri puta na glavu i razbijao si gornju vilicu.

Pao na glavu niz betonske stepenice.

Pravio skakaonicu za BMX i padao sa nje. Zaletao se sa vr'a brda i kočio milimetar pre autoputa. Jednom pao, mislio drug da sam se polomio, ja nastavio dalje.

Išao BMX-om u kanal, sleteo, probio koleno par milimetara, nije mi bilo ništa. Isprao, nastavio dalje.

Skakao sa neke konstrukcije, naskočio na dasku sa ekserima, probio stopalo. Baba isprala rakijom, nastavio skakati.

Dobijao batine svim i svačim jer sam bio nemoguć i stalno sam pravio sranja. Još uvek to radim, kontam da sad već postaje slučajno, kaže keva k'o uklet da sam.

Ovo je samo delić mojih "nestašluka". Još uvek nikome nije jasno kako moja mama nije dobila slom živaca. I baba kad me je čuvala. I da, kažu mi da nikad nisam plakao kad su me tukli, već sam tražio još. Il' nešto u tom stilu.

Edit: Setih se da mi je keva bila na razgovoru u zabavištu što sam radio sranja, a ja napolju skinuo gaće i šetam po stazi i pišam.

Jedared sam sa drugom upao u podrum kuće u izgradnji i palismo plastiku i sranja. Imam ožiljak na ruci od toga.

Ala si ti bio neko hiperaktivno dete. :)

Ja sam sa osam godina bio zaljubljen u neku devojčicu iz komšiluka. Iz tolike ljubavi koja mi je golicala srce hteo sam da joj poklonim nešto a nisam znao šta, (tada je bila sa njenom kevom kod nas u goste) pa sam čaprkao po zemlji i našao glistu. Zvao sam je i rekao da zažmuri i da ispruži ruku jer imam lep poklon za nju i da će se oduševiti. Kako je otvorila oči i ugledala glistu u ruci, vrisnula je i bacila moj poklon i pobegla. Ja sam stajao zbunjen i tužan i pitao se zašto je to uradila.

Oborila sam policu u kojoj je bila uredno naslagana zimnica. Tek spemljena zimnica.
Dobila sam prigodne batine.
Ajvara nije bilo do sledeče jeseni.

Мене су избацили из обданишта! Ето вам домаћи задатак :)

Ja sam iz obdaništa sama pobegla. Bilo je odvratno.

Posakrivao si pribor za jelo u vodokotlic, sekao makazama kosu devojcica, zapalio tepih, sve vazne direktorkine papire izvrljao i iscepao? Sta od toga?

Kad sam bio mali zapalio sam krevetić i zavjesu, htio sam muvu da ubijem upaljačem.... ja sam bio u krevetiću....

Zapalio sam babi sijeno...

Slomio sam pola osnovne škole...

Slomio sam prekjuče lampion na faksu, navijao sam, pa sam morao da lupim u nešto...

Ima još masu toga, samo da se sjetim...........

jebote ja nisam uopste bila nevaljala na taj nacin.
Ja sam samo vredjala ljude. I jednom polila kofom vode sestrin krevet i zezala sam je da se upiskila :)

zamenila sam kuvana jaja koje je baba spremila dedi da nosi na posao, sa živim jajima....tako da je deda imao zanimljiv ručak na poslu....

Ja sam samo vredjala ljude

Ja nisam, bio sam jako kulturno dijete, stvarno... Do skoro sam bio kulturan

Setio sam se da sam bacao mačku sa terase. Više puta. :) A moja žena je kada je bila mala neku mačku koja se zavukla u njenu kuću uhvatila za rep, izašla napolje, zavrtela je kao u crtaćima i bacila.