Prijava

Ja u principu nisam bio nestašno dete, jedini incident što sam napravio je bio u predškolskom kad me je nešto iznervirala vaspitačica i ja sam hteo da odem kući. Uzeo sam jaknu i vaspitačica me je jurila okolo po prostoriji. :D Posle je zvala moju mamu koja me je samo tad olešila i nikad više. :)

I da, isto kad sam pokušao da ukradem krem bananu. Bio sam drugi razred i moji su zaboravili da mi daju pare, a bio sam strašno gladan, a i plus mršaviji od čačkalice tad i ja uđem u prodavnicu, gledam krem bananu, hoću da je drpim, uzmem, prodavačica me gleda, ja je ipak vratim gde je bila i izađem. Posle je ta prodavačica ispričala šta sam uradio i moji se nisu drali, samo su fino i lepo porazgovarali sa mnom pošto do tada nikad nisam imao problema takve vrste.

I to je to otprilike. :) Sve su to sitni nestašluci, šta su sve drugi radili, ja sam zlato. :))

E, ja sam nekog klinca u prvom razredu otjero kući iz škole. I to je to. Jbg, nema nekih pikanterija.

Ja i sestra bili kao klinci na nekom brdu(neko uzvisenje jebem li ga, ne znam kako da se izrazim), ja nisam znao da ima kuca pod tim, i bezveze frkno neku ciglu, dole propala kroz neki kilavi krov i razbila babi lavabo.

Brat gadjao sa terase 6. sprata klipom kukuruza (skuvanog, ako je to bitno) nekoga matorca- komsiju sa namerom da ga uplasi, ali ga je pogodio- pljosnuo po sred cele. Naravno, kad je covek zakucao na vrata ja sam bila tu da otvorim kao devojcica, kao racunali smo na sazaljenje. Nismo ga dobili, samo ja dobih samar.
Jos jednu samarcinu sam dobila kad sam smo se spustali sestra, brat i ja niz stepenice te iste zgrade i ja nesto pevusih, dok ovo dvoje magaraca pozvonise na vrata i potrcase na dole, a ja nisam jurila jer sam mislila da se trkaju, pa sam i tu dobila jednu lepu samarcinu. Tudji nestasluk, ali ispade moj.
U sustini bila sam bas dobro dete, najebala samo ponekad tako zbog drugih, jedino sto sam ja stvarno zlocesto uradila je da sam tetku koja me je ljuljala u krilu cupala za lokne krvnicki i smejala se, nisam imala pojma da je boli. Jebiga, imah 3-4 godine, sta sam znala..
Ah, da, i jednom sam terala jednog decka da proba rucak koji sam spremila- zemlju i travu i sok od jagoda, i posto sam mu se dopala probao je i posle je povracao. To nije bilo namerno, mislila sam da ce mu se svideti.
Peki, i ja bejah zlato.

Ja sam prvo zvonio na interfone,pa sam čupao i lomio iste,pisao pervrezne grafite u haustoru itd...Ništa baš zajebano.Mada snimali smo kroz prozor lika koji je drkao i posle mu puštali stenjanje preko zvučnika...

ja sam pravio bombe..na sat, na fitilj, na daljinski...svašta nešto...mnogo dobra zabava...al sad nemam jednu ruku i jednu nogu...

Trebalo bi da i evomene ponovi svoje izlaganje ovde o dečjim "nestašlucima".

Његови несташлуци су мало више ратни злочини, а мало мање несташлуци. :)

si video Predraže kako mi banovaše komšiju?..zbog one teme...au..a u tački 1 piše razmena mišljenja..i on čovek hteo da podeli mišljenje...

a šta radio Evomene?.

Komša nije poštovao kućni red, puštao noću glasnu muziku :))
Ima negde tema gde je čovek otvorio dušu, ne mogu tačno da se setim gde... mada je možda i bolje ne podsećati se :)

a sećam se Predraže..pročitao sam ranije...teška priča...ja mislio neko vatanje komšinica za sisu..

moj sinak uvatio kumu za sisu na svadbi pred 250 zvanica..."da te pojubim, da te pojubim" kaže..ona se sagne on za sisu "imaš sisu"..

Burazer i ja smo pucali nekom puškom na dijabole na motockliste, i jednog smo lika na šestici spičili u vrat. Lik se okrene i vidi nas uštekane medju jelkama. Sidje on sa motora i počne da nas juri. Kad nas je stigao, izadje keva i spreči da nas ovaj ulema. Naravno, posle nas je ona izula od batina. :)

Moj drug malo stariji od mene iz komšiluka i ja smo redovno nekim velikim pljucama i praćkama gađali u komšijino dvorište dok su bili napolju. Bili smo jedina deca u ulici. Tada sam imao sedam a on devet godina. Jednom je onaj nezreo grozd, tojest pupac kako ga zovu, pogodio komšijinu ženu u glavu. Žena je došla da se žali a mi se branili govoreći da to nismo mi da je to neko drugi uradio.

Sa četiri ili pet godina sam pobegao mami dok smo bili u gostima preko ulice kod komšinice. Kako je to veoma prometna ulica ja sam nekako uspeo da je pređem. Kada je primetila da me nema pogledala je u pravcu naše ulice i videla me kako se smejem, okrenuo sam se i otrčao u komšijino dvorište u obor sa svinjama. Bila neka velika krmača u oboru. Ušao sam u obor i zatvorio vrata i držao ih da ne bi keva ušla. Kada je uspela da me izvuče odatle dobio sam žestoke batine. Dok me je tukla ja nisam plakao ali je zato ona plakala. Ja sam se mirno okrenuo ka njoj i pitao "Mama, a zašto plačeš?"

Sa odprilike osam godina uzeo sam dedin privezak sa mnoštvo nekih ključeva, otrčao do istog onog komšije što je držao svinjac i bacio ključeve u bunar.

Kako sam sve u trku radio, tako sam maznuo ćaletove cigare i sakrio se iza vrata moje sobe i trpao ih u usta i jeo. Tako sam i sapun pojeo.

A jel se u nestašluke računa krađa trešanja, nenamerno lomljenje prozora i retrovizora? Ima mnogo toga al mi trenutno ne radi mozak....

Ja sam u suštini bio mirno dijete.
Neđe kad sam ja imo 6 a brat 10 godina zapalili smo na sred stana na parketu vatru onako osrednju. Mene malo frka uvatila dok je gorila vatra i rekoh "bato, ajde da ugasimo", a on viče "neka, neka pusti da se razgori".
Kad smo ugasili gle čuda osto izgoren parke. Majka me tad tukla usisivačem. Mislim da mi je polomila rebro, ali nisam smio ništa da kažem.

Kad sam imo oko 11 obio sam komšijinu šupu i ukrao neku crvenu farbu i ofarbao mu jedan dio kuće. Ni fala nije rekao. Da mu je ko drugi radio uzeo bi mu 10 maraka.

U 14 godini sam iz svih zadaćnica (sveska za pismene) u školi iz engleskog koje su stajale u učionici engleskog iskinuo prazne dvolisnice. Djeca su morala kupovat nove zadaćnice, ali ja još uvijek imam papira za belu.

Kad sam imao 6 godina krenuo sam sa batom 10 godina i vučkom koji je već bio iskusan 13 god u pljačku. Htjeli smo da iz jedne stare škole ukrademo neke postere, znam da je bio i poster van dama. Otkud posteri u staroj napuštenoj školi? Postere su izlijepili neki momčići što se tamo okupljaju pederišu il šta već. Uglavnom uhvaćeni smo. Vučko je dobio šake, bata šamare, ja sam se upišo i nisam dobio poster van dama.

U sedmom razredu sam dobio ukor predisključenja (ja i još 6ica) u školi zbog diskusije sa nastavnicom engleskog jezika ili kako oni rekoše zbog vrijeđanja na nacionalnoj osnovi.

U 4 osnovne sam se tako napio da sam spavo 28 sati

U 6om osnovne sam poslije kradje mandarina pokazao babi koja nas je jurila srednjak. Par dana kasnije njen sin tipa šumar mi je opalio šamarčinu. I dalje mi u desnom uvetu zuji ko da sam bio u diskoteci.

U 5om osnovne me žena pukla stojadinom i rekla da sam joj oduzeo pet godina života. Strašno mi je bilo žao žene, u usta škrbava, džora.